alta-badia-residence-concordia-malibu-istaknuta

Dolomiti Ski safari – paket aražman!

Paket aranžmani Internet Parking

Najljepše skijaška tura po Dolomitima krajem veljače u prekrasnom ambijentu Dolomita. Dugi dani uz odlične snježne i povoljne vremenske uvjete su najljepša pozivnica za ovaj atraktivan aranžman. Čuvena Sella Ronda s 500km povezanih staza i svih stupnjeva težina zadovoljit će i one najzahtjevnije. Skijati i bordati ćete na najljepšim te najpoznatijim talijanskim skijalištima i stazama: Gran Risa – Alta Badia, Sasslong – Val Gardena, Lagazuoi – Alta Badia, proći ćete Val di Fassu, Arabbu, a poseban doživljaj će biti uspon do vrha Marmolade 3250 m i spust dug 12 km do Malge Ciapele. Garantiramo siguran polazak s autobusnim prijevozom iz Zagreba i Rijeke. Ove sezone imamo smještaj u mjestu Falcade, koje su dio skijališta Ski area San Pellegrino – Alpe Lusia te sadrži 100 km ski staza svih stupnjeva težina. Najviša točka skijališta je Col Margherita na 2518 m/nv. Nova kabinska žičara (gondola) Molino i crna staza s vrha Col Margherite su novosti koje će razveseliti istinske ljubitelje skijanja i bordanja. Kompletan smještaj je u dvije rezidencije (jedna pored druge), u mjestu Caviola di Falcade.

Smještaj je u Residence Concordia/Malibu.
Apartmanska kuća se nalazi 2.5 km od nove gondole Mollino. U blizini apartmanske kuće nalazi se veliki supermarket i nekoliko manjih trgovina i ljekarna.

2-sobni apartman za 2 osobe (bilocale 2): dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba s bračnim ležajem, kupaonica, wc, TV.
2-sobni apartman za 4 osobe (bilocale 4): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba s bračnim ležajem, kupaonica, wc.
2-sobni apartman za 5 osoba: dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim ležajem i jednim odvojenim ležajem, kuhinja, kupaonica, wc.
Mansarda 6-8 osoba: dnevni boravak s ležajem na razvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba s bračnim ležajem, soba s 4 odvojena ležaja, kupaonica, wc.

Tip 18.02.-25.02.
2-sobni apartman za 2 osobe 3.890,00 kn
2-sobni apartman za 4 osobe 3.290,00 kn
2-sobni apartman za 5 osoba 3.190,00 kn
Mansarda 6-8 osoba 3.390,00 kn
Cijena po osobi uključuje: 7 noćenja u apartmanima, 6 dana ski pass, autobusni prijevoz iz Zagreba. Doplata za ski pass DOLOMITI SUPERSKI: 590 kn. Depozit za apartman (plaća se na licu mjesta): 100 €. Boravišna taksa za starije od 12 g.: 3.5€. Doplata za završno čišćenje apartmana: 50 €.