Italija, Folgaria
Paket aranžmani Internet

Položaj: u neposrednoj blizini skijaških staza i poligona za početnike što izuzetno olakšava gostima dolazak na skijalište. Samo 150 m je udaljenost apartmana od skijališta. Mjesto je vrlo malo sa malo tur. kapaciteta tako da nema gužve i idealno je za miran obiteljski skijaški odmor. Vlasnik apartmana posjeduje hotel Lares i pizzeriu “El Fenil” (pokraj apartmana) i svakodnevno ima popuste ili happy hour za pizzu ili ostala jela u ponudi. Za sve koji žele malo više večernijh aktivnosti tu je mjesto Folgaria sa restoranima i par barova

U apartmanskoj kući: dizalo, korištenje wellnessa uz doplatu (samo za odrasle, 25 Eur po osobi tjedno, plaćanje na recepciji), wifi besplatno u lobiju objekta, prostorija za ski opremu, igraonica sa stolnim tenisom i stolnim nogometom, ukupno 27 apartmana: 20 x BILO 4, 5 x BILO 5, 2 x TRILO 6

1/2-4 bilocale za 4-5 osoba: spavaća soba s bračnim krevetom + dodatni ležaj za petu osobu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, stol/kut za jelo, kuhinjska niša, kupaonica, sat TV, balkon (4 apartmana u prizemlju nemaju balkon stoga imaju i nižu cijenu)

1/4-6 trilocale za 4-6 osoba: 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, stol/kut za jelo, kuhinjska niša, kupaonica, sat TV, balkon (apartmani u prizemlju nemaju balkon)

SERRADA DI FOLGARIA, 6.1.-13.1.  – škola skijanja na hrv. jeziku

 Škola skijanja održava se u mjestu Serrada di Folgaria.

6-dnevna ski škola sa početkom 7.1. i završetkom 12.1. Završna utrka će biti 11.1. ili 12.1.

Škola je organizirana na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 5 godina.

Dnevna poduka traje od ponedjeljka do subote, od 10 do 13.00 sati (bez pauze).

 Cijena po osobi: 1.195 kn

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 8 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja.

U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja.

Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba, odnosno do 12 osoba u grupama iznad 5 godina skijanja.

Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljem skijanja na licu mjesta!