Francuska, Val Thorens
3
Paket aranžmani Wellness Restoran

Ovi moderno uređeni apartmani nalaze se 250 m od ski lifta i 600 m od centra Val Thorensa. Superior apartmani se nalaze u glavnoj zgradi, a Premium u Chaletu Mouflon. Većina apartmana je nedavno renovirana. Gostima je na raspolaganju wellness centar, restoran, trgovina ski opremom (uz prethodnu rezervaciju popust 20-30% na najam ski opreme), najam dječjeg krevetića i sjedalice, raclette i fondue oprema besplatno na upit, ovisno o raspoloživosti.

Apartmani:
Trosobni za 4-6 Superior (41 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, spavaća soba s 2 odvojena kreveta, kabina s dva odvojena kreveta, kuhinja, kupaonica s kadom, WC, balkon.
Četverosobni za 6-8 Superior (58 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta, kabina s dva odvojena kreveta, kuhinja, kupaonica s tušem, WC, kamin, balkon.
Peterosobni za 8-10 Superior (68 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta, kabina s dva odvojena kreveta kabina s krevetom na kat ili mezanin s dva odvojena kreveta, kuhinja, 2 kupaonice s tušem, 2 WC-a, kamin, balkon.
Peterosobni za 10-12 Duplex Superior (120 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, spavaća soba s bračnim krevetom, 2 spavaće sobe s odvojena kreveta, kabina s dva odovjena kreveta, kuhinja, 4 kupaonice s tušem, 2 WC-a, kamin, balkon.
Šesterosobni za 10-12 Superior (102 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, 4 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta, kabina s dva odvojena kreveta, kuhinja, 2 kupaonice+ s tušem, 3 WC-a, kamin, balkon.
Dvosobni za 4-6 Premium (53 m2): duplex, na prvom katu spavaća soba s dva odvojena kreveta i otvoreni prostor s dva odvojena kreveta, balkon; u prizmelju dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, kuhinja, kupaonica s kadom, 2 WC-a, kamin, balkon.
Četverosobni za 6-8 Premium (68 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta, kabina s dva odvojena kreveta, kuhinja, 3 kupaonice s tušem, 2 WC, kamin, balkon.
Peterosobni za 8-10 Premium (98 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje,spavaća soba s bračnim krevetom, 2 spavaće sobe s 2 odvojena kreveta, kabina s dva odvojena kreveta, kuhinja, 4 kupaonice s tušem, 3 WC-a, kamin, balkon.