Francuska, Val Thorens
3
Paket aranžmani Parking Wellness Internet Ski in - Ski out Kućni ljubimci

Residence Cheval Blanc 3* se nalazi u mirnom dijelu Val Thorensa, uz skijaške staze, ski in – ski out pozicija. Od sadržaja u neposrednoj blizini Residencije se nalazi: restoran, pekara, trgovine sportskom opremom,prostorija za odlaganje skijaške opreme, sauna, turska kupelj, parkiralište.

2-sobni apartman za 2-4 osobe (27 m²): dnevni boravak s krevetom za dvije osobe, prostor odvojen pregradom s dva kreveta, kuhinjska niša, kupaonica, WC, balkon.
2-sobni apartman za 2/4 osoba “comfort” (27m2): dnevni boravak s ležajem na razvlačenje, kuhinja u sklopu dnevnog boravka, kupaonica, wc, spavaća soba s bračnim ležajem.
2-sobni apartman za 6 osoba (30-33 m²): dnevni boravak s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, prostor odvojen pregradom s krevetom za dvije osobe, prostor odvojen pregradom s krevetom na kat, kuhinjska niša, kupaonica, WC, balkon.
2-sobni comfort za 4-6 osoba (30-33 m²): dnevni boravak s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, prostor odvojen pregradom s dva kreveta i krevetom na kat, sef, kuhinjska niša, kupaonica, WC, balkon.
3-sobni apartman za 8 osoba (45-50 m²): dnevni boravak s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, prostor odvojen pregradom s dva kreveta ili krevetom na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša, kupaonica, WC, balkon; galerija: kupaonica s tuš kadom, spavaći prostor.
3-sobni apartman za 8 osoba “comfort” (55 m²): dnevni boravak s kaučem za dvije osobe, dvije spavaće sobe s dva kreveta, spavaća soba s krevetom na kat, kuhinjska niša, dvije kupaonice, WC, dva balkona.