Francuska, Les Orres
4
Paket aranžmani

Novouređeni (ljeto 2019.) moderni apartmani, u neposrednoj blizini trgovina, restorana, skijališta i žičare, ski škole i turističkog info ureda. Svi apartmani su ugodno i funkcionalno namješteni, svijetli, imaju kuhinju i dnevni boravak, balkon s pogledom na l’Aupillon, dolinu ili stanicu žičare.
Na recepciji je moguće besplatno unajmiti raclette grijač, sušilo za kosu, kuhalo za vodu i opremu za djecu – krevetić, sjedalicu i kadu (potrebno rezervirati unaprijed). Dopušteni kućni ljubimci (1 po apartmanu)

Apartmani: Uređeni u modernom stilu, kuhinja (hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, električne ploče, aparat za kavu, posuđe), terasa/ balkon, kupaonica s kadom, neki apartmani s odvojenim WC-om, neki apartmani za 7 i više osoba s 2 kupaonice.

Dvosobni za 4 osobe (33 m2): spavaća soba s bračnim krevetom, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.
Dvosobni za 6 osoba (37 m2): spavaća soba s bračnim krevetom, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku, kabina s krevetima na kat.
Trosobni za 6 osoba (37 m2): 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 odvojena kreveta, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.
Trosobni za 7 osoba (60 m2): 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 3 odvojena kreveta, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.
Trosobni za 8 osoba (60 m2): 1 spavaća soba s bračnim kevetom, 1 spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku, spavaća kabina s krevetom na kat ili 2 odvojena kreveta.
Četverosobni za 8 osoba (60 m2): 3 spavaće sobe s bračnim krevetom, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.
Četverosobni za 9 osoba (68m2): 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku.

POLASCI AUTOBUSA:
04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita i Šibenika.
Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 630 kn;
Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 760 kn.