Francuska, Les Orres
3
Bazen Centar grada Parking Wellness Internet Ski in - Ski out
Apartmanska zgrada smještena na najvišem vrhu skijališta (1.800 m n/v), u neposrednoj blizini ski liftova. Gosti mogu koristiti saunu i grijani bazen u zgradi Le Balcon des Airelles. U prostoru oko recepcije gratis WiFi konekcija i stol za bilijar, natkriveni parking (uz doplatu). U blizini se nalaze dva restorana, snack bar, kino, tri trgovine za iznajmljivanje skijaške opreme, supermarket i kiosk s novinama, dječji centar La Farandole za djecu od 6 mjeseci do 6 godina.

Studio za 3 osobe (25 – 28 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.
Dvosobni za 4 osobe (25 – 28 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, cabine za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.
Dvosobni za 4-5 osoba (30 – 32 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba sa dva single kreveta ili ležajem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.
Dvosobni za 6 osoba (33 – 35 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na razvlačenje, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.
Dvosobni za 7 osoba (40 – 45 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.
Trosobni za 8 osoba (40 – 50 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe za dvije osobe, cabine s 2 kreveta na kat ili sofom, (neki apartmani umjesto druge spavaće sobe u dnevnom boravku imaju dodatni ležaj na razvlačenje za dvije osobe) kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.
Dvosobni/trosobni za 10 osoba (50 – 60 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 4 kreveta na kat i jednim single krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.
Trosobni za 10 osoba (60 – 70 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, spavaća soba za 2-3 osobe (kreveti na kat ili single kreveti); ostali kreveti su smješteni u dnevnoj ili spavaćoj sobi; kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

Polasci autobusa: 06.01.18: Polasci iz Zagreba, Ljubljane, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita, Šibenika i Zadra. Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka, Ljubljana: 630 kn; Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik, Zadar: 730 kn

Školu skijanja  vode isključivo naši učitelji i učitelji francuske škole skijanja ESF sa jedinstvenom MoU licencom prema važećem francuskom zakonu koji ne dozvoljava rad učiteljima sa drugim tipovima licenci. Tjedni tečaj uključuje 6 x 2,5 sata u prijepodnevnom/poslijepodnevnom terminu za odrasle i djecu od 6 godina i stariju, u grupama od
min. 7 – 11 polaznika. Školu skijanja moguće je rezervirati i uplatiti isključivo u agenciji prije putovanja. U slučaju odustajanja polaznika, agencija ne vrši povrat uplate za školu skijanja.
Cijena škole skijanja: 1.100 kn po osobi. Termin: 06.01.18