Francuska, Les Orres
3
Paket aranžmani Parking Internet
Apartmanska zgrada smještena na najvišem vrhu skijališta (1.800 m n/v), u neposrednoj blizini ski liftova. Gosti mogu koristiti saunu i grijani bazen u zgradi Le Balcon des Airelles. U prostoru oko recepcije gratis WiFi konekcija i stol za bilijar, natkriveni parking (uz doplatu). U blizini se nalaze dva restorana, snack bar, kino, tri trgovine za iznajmljivanje skijaške opreme, supermarket i kiosk s novinama, dječji centar La Farandole za djecu od 6 mjeseci do 6 godina.

Dvosobni za 4 osobe (25 m²-  28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, cabine za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak,  mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 6 osoba (33 m² – 35 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na razvlačenje,  cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak,  mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Trosobni za 8 osoba (40 m² – 50 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, dvije spavaće sobe za dvije osobe,  cabine s 2 kreveta na kat ili sofom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak,  mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon..

Trosobni za 10 osoba (60 m² – 70 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, spavaća soba za 2-3 osobe (kreveti na kat ili single kreveti); ostali kreveti su smješteni u dnevnoj ili spavaćoj sobi;  kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak,  mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.