Francuska, Tignes
4
Paket aranžmani

Vrhunski apartmani i chalet-i na najboljim lokacijama u Tignes Le Lac-u i Tignes Val Claret- u nalaze se u neposrednoj blizinu ili u samom centru mjesta te najčešće imaju ski in-ski out poziciju u odnosu na skijaške staze. Luksuzno opremljeni apartmani/chalet-i uključuju uslugu namještenih kreveta na dolasku, korištenje WiFi bežičnog interneta i ručnika. Prilikom rezervacije Premium apartmana/chalet-a, proslijeđujemo Vam naziv, lokaciju, detaljne informacije, opis i slike odabranog smještaja.

Studio za 4 (26-28 m2): novorenovirani, dnevni boravak, kuhinjska niša (el. ploče, mikrovalna, perilica posuđa), kauč na razvlačenje, niša/kabina s krevetom na kat, kupaonica s tušem i WC-om ili odvojeni WC, TV, balkon.
Dvosobni za 4 (40-55 m2): renovirani, dnevni boravak s krevetom na razvlačenje, spavaća soba s bračnim krevetom ili krevetom na kat, kuhinjska niša (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa), kauč na razvlačenje, kupaonica s tušem i WC-om ili odvojeni WC, TV, balkon.
Dvosobni za 5 (45 m2): dnevni boravak s krevetom na razvlačenje za dvije osobe i jednim za 1 osobu, spavaća soba s bračnim krevetom ili krevetom na kat, kuhinjska niša (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa), kupaonica s tušem,odvojeni WC, TV, WiFi, terasa.
Dvosobni za 6 (41 – 53 m2): dio novorenoviran, dnevni boravak s krevetom na razvlačenje, spavaća soba s bračnim krevetom, krevet na kat u spavaćoj sobi ili u hodniku, kuhinjska niša (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa), kupaonica s tušem il kadom, odvojeni WC, TV, dio besplatni WiFi, balkon/terasa.
Trosobni za 7 (55 m2): renoviran, dnevni boravak s ležajem na razvlačenje, spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s krevetom na kat i jednim krevetom za 1 osobu, kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa), 2 kupaonice, 2 WC-a, balkon.
Trosobni duplex za 7 (50 m2): novorenoviran, u prizemlju kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu), hodnik sa spremištem za skije i grijačima za pancerice, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, TV, balkon, na katu spavaća soba s 3 kreveta za jednu osobu, spavaća soba s balkonom i tušem, kupaonica s kadom i WC-om, WiFi.
Trosobni za 8 (63 m2): novorenoviran, dnevni boravak s ležajem na razvlačenje, spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s dva odvojena kreveta, niša s krevetom na kat, kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), 2 kupaonice (jedna s WC-om), 1 odvojeni WC, balkon.
Četverosobni za 8 (71 m2): dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), 1 spavaća soba s 2 kreveta za 1 osobu s kupaonicom, 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 kreveta na kat, TV, WiFi, balkon.
Četverosobni za 8 Chalet (84 m2): dnevni boravak, spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom, spavaća soba s dva odvojena kreveta i tušem, spavaća soba s krevetom na razvlačenje i krevetom na kat i tušem, kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa, toster, aparat za kavu), odvojeni WC, spremište za skije u predsoblju, WiFi, TV, balkon.
Trosobni duplex za 8 (80 m2): u prizemlju dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, spavaća soba s dva odvojena kreveta i krevetom na kat i privatnom kupaonicom, na katu spavaća soba s bračnim krevetom kreveta i tušem, spavaća soba s krevetom na razvlačenje i krevetom na kat i tušem, kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), WiFi, TV, balkon.
Trosobni za 8 Chalet (80 m2): renoviran, dnevni boravak, spavaća soba s 2 kreveta na kat (za 4 osobe), spavaća soba s krevetom na razvlačenje i kupoanicom, 2 kreveta na razvlačenje za jednu osobu, sobe odvojive kliznim vratima, kuhinja (el. ploče, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica s WC-om, 2 TV-a, WiFi.
Peterosobni za 10 Chalet (180 m2): renoviran, dnevni boravak s kuhinjom (el. ploče, mikrovalna pećnica, pećnica, perilica posuđa, hladnjak sa zamrzivačem), TV, terasa, 1 spavaća soba s bračnim krevetom, dikretnim pristupom terasi, kupaonicom i WC-om, 1 spavaća soba s bračnim krevetom (ulaz iz dnevnog boravka) s tušem i WC-om, 1 spavaća soba s 2 kreveta na kat, 1 spavaća soba s manjim krevetom za dvije osobe, kupaonicom i WC-om.

POLASCI AUTOBUSA:
04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda, Splita i Šibenika.
Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 690 kn; Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 800 kn.

Cijene ski karata možete vidjeti pod rubrikom “Ski pass” kod pojedinog skijališta.