Austrija, Nassfeld
4
Parking Internet Ski in - Ski out Kućni ljubimci Za obitelji

Položaj: na 1.500 m/nmv., na skijaškoj stazi 3 i 4 (Gartnerkofel strana), iz naselja se odskija (300 m) do Gartnerkofel sjedežnice.Dolazak do naselja: Tröpolach-smjer prema talijanskoj granici-do žičare Gartnerkofel- skretanje desno Gartnerkofelweg – vožnja cca 500 m do naselja.

U apartmanskom naselju: chalets – samostojeće kuće i apartmanske kuće sa po nekoliko apartmana u kući, besplatan WI-FI, parkiralište

Family Chalet deluxecca. 75 m² na dvije etaže, za 4 – 8 osoba, 2 spavaće sobe (1 bračni krevet i 2 kreveta na kat), 2 kupaonice s tušem / WC-om, u jednoj kupaonici finska sauna, potpuno opremljena kuhinja sa perilicom, balkon, ugodan prostor za sjedenje, SAT-TV, sef u sobi, skijaško skladište na zaključavanje.

SpaChalet: cca. 75 m² na dvije etaže, za 2 – 6 osoba, 2 spavaće sobe s bračnim ležajima, kupaonice (jedna kupaonica s tušem / WC-om i jedna kupaonica s kadom / WC-om), privatna alpska sauna, potpuno opremljena kuhinja sa perilicom, balkon, ugodan prostor za sjedenje, SAT-TV, sef u sobi, skijaško skladište na zaključavanje.

AlmChalet: cca. 105 m² na 3 etaže, za 8 – 14 osoba, 4 spavaće sobe  (2 sobe sa bračnim krevetom i 2 sobe sa 2 kreveta na kat), vrlo prostrani dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja sa perilicom, 3 kupaonice s tušem / WC-om, balkon, SAT-TV, skijaško skladište na zaključavanje.

Alm-Chalet deluxe: cca. 105 m² na 3 etaže, za 8 – 14 osoba, 4 spavaće sobe  (2 sobe sa bračnim krevetom i 2 sobe sa 2 kreveta na kat), vrlo prostrani dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja sa perilicom, 3 kupaonice s tušem / WC-om, privatna finska sauna, balkon, SAT-TV, skijaško skladište na zaključavanje.

Alm-Chalet suite: cca. 120 m² na 4 etaže, za 8 – 14 osoba, 4 spavaće sobe  (2 sobe sa bračnim krevetom i 2 sobe sa 2 kreveta na kat), vrlo prostrani dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja sa perilicom, 3 kupaonice s tušem / WC-om, privatna finska sauna, balkon, SAT-TV, skijaško skladište na zaključavanje.