Austrija, Lienz
4
Parking Wellness Restoran

Položaj: pored donje stanice žičare na skijalištu Zett ersfeld, 1,2 km od centra Lienza, cca 2,5 km od skijališta Hochstein, s kojim je povezan ski busom.
U aparthotelu: smještaj moguć u sobama na bazi polupansiona ili u apartmanima na bazi najma; restoran, bar, zimski vrt, wellness (parna kupelj, finska sauna, sanarium, prostor za opuštanje, masaža, zen vrt), prostor za skije, parkiralište.
U hotelskim sobama: sat TV, sef, minibar, internetski priključak, aparat za kavu, balkon ili francuski balkon.
1/2 soba: 25-30 m², bračni ležaj, u nekima dodatni ležaj ili 2 ležaja na razvlačenje (za djecu do 12 godina).
U apartmanima: odvojena spavaonica, dnevni boravak s jedaćim kutom i kuhinjom (aparat za kavu i čaj, mikrovalna pećnica, perilica suđa), balkon ili francuski balkon.
1/2-3 app. Blauer Holunder: 45-55 m², 1 spavaća soba, dnevno spavaći prostor s kuhinjom i dodatnim ležajem za 1 ili 2 osobe (u jednom apartmanu moguć smještaj za 4 osobe)
1/4-5 app. Weisser Holunder: 60-75 m²,2 odvojene spavaće sobe, dnevni prostor s kuhinjom. U većini apartmana moguć smještaj za samo 4 osobe a u nekoliko apartmana je moguć dodatni ležaj.
Prehrana (za goste smještene u hotelskim sobama): buff et doručak, večera u 3 slijeda sa salatnim buff etom, poslijepodnevni snack. Gosti apartmana imaju mogućnost doplate za prehranu.