Bosna i Hercegovina, Jahorina
4
Parking Wellness Restoran Sport i rekreacija Internet Kućni ljubimci Za obitelji

Novoizgrađeni aparthotel Vučko nalazi se na 1560m nadmorske visine te je nastavio tradiciju ekskluzivnog olimpijskog hotela izgrađenog za potrebe zimskih Olimpijskih igara ZOI 1974. godine.
Vrhunski uređen hotel sadrži moderno opremljene sobe i hotelske apartmane koji su uređeni i opremljeni svime što Vam je potrebno za ugodan i komforan boravak u njima. U svim sobama se nalazi besplatan Wi-Fi internet, mini bar, sef i TV uređaj. U centralnoj zgradi se uz recepciju nalaze superior sobe i hotelski apartmani, u susjednoj depadansi se nalaze standard sobe i hotelski apartmani, u bloku A i B se nalaze lux sobe i apartmani te oba posebno velika apartmana Family i Vučko.
Wellness oaza hotela prostire se na čak 700m2 sa bazenom, whirlpoolom, saunama te bogatom ponudom masaža i tretmana njege i ljepote. Fitness dvorana ima prekarsan panoramski pogled na okolicu, a izvan hotela se nalazi i nekoliko sportskih i rekreacijskih površina. Kućni ljubimci dobrodošli su uz prethodnu najavu i nadoplatu.

Standard soba, 1/2: 20 m2, sadrži bračni krevet, kupaonicu, toalet, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sušilo za kosu, mini bar i sef.
Soba se nalazi u depadansi.
Standard apartman, 1/2+2: 20 m2, sadrži dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, spavaću sobu s bračnim krevetom, kuhinjski blok, kupaonicu, toalet, SAT TV, Wi-Fi internet, fen, mini bar i sef.
Apartman se nalazi u depadansi.
Superior soba, 1/2: 30 m2,sadrži bračni krevet, kupaonicu, toalet, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sušilo za kosu, mini bar i sef.
Soba se nalazi u glavnoj zgradi.
Superior apartman, 1/2+2: 30 m2, sadrži dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, spavaću sobu s bračnim krevetom, kuhinjski blok, kupaonicu, toalet, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sušilo za kosu, mini bar i sef.Apartmani se nalaze u glavnoj zgradi.
Lux soba 1/2: 20 m2, sadrži bračni krevet, kupaonicu, toalet, SAT TV, Wi-Fi internet, sušilo za kosu, mini bar i sef.
Soba se nalazi u bloku A ili B odmah pokraj glavne zgrade.
Lux apartman, 1/2+2: 30 m2 sadrži dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, spavaću sobu s bračnim krevetom, kuhinjski blok, kupaonicu, toalet, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sušilo za kosu, mini bar i sef.
Apartman se nalazi u bloku A ili B odmah pokraj glavne zgrade.
Lux apartman Vučko 1/5-7: Obiteljske sobe sastoje se od spavaćeg dijela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dvije osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba. Apartman se nalazi u bloku A ili B.
Opremljeni su sa: Info star TV sa 160 kanala,telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom
Lux apartman Family, 1/2+3: Obiteljske sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gdje se može smjestiti još dvije osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dvije do tri a maksimalan broj osoba je pet.
Opremljeni su sa: Info star TV sa 160 kanala,telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom

Prijava: od 15h.
Odjava: do 11h.