Austrija, Flachau
Internet Za obitelji

Apartmani se nalaze u Reitdorfu, udaljeni 2 km od žičare Space Jet do koje se dolazi besplatnim ski busom koji staje odmah pokraj objekta. Od sadržaja gostima su dostupni unutanji bazen, sauna, parna kupelj, spremište za skije s grijačem za pancerice, mala igraonica za djecu. Svi gosti ostvaruju 30% popusta na najam ski opreme.

Apartmani:
Tip S – 23 m2, jednosobni za 2 osobe: bračni krevet, kauč, kuhinja s prostorom za jelo, kupaonica s WC-om.
Tip A – 43 m2, dvosobni za 2-4 osobe: spavaća soba, dnevni boravak s kaučem koji može biti ležaj, kuhinja s prostorom za jelo, kupaonica, odvojeni WC.
Tip B – 50 m2, trosobni za 4 osobe: 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja s prostorom za jelo, kupaonica, odvojeni WC.
Tip C – 55 m2, trosobni za 4-6 osoba: 2 spavaće sobe, dnevni boravak s kaučem koji može biti ležaj, kuhinja s prostorom za jelo, kupaonica, odvojeni WC.
Tip C+ – 55 m2, trosobni za 4 osobe: 2 spavaće sobe, dnevni boravak s kaučem koji može biti ležaj, kuhinja s prostorom za jelo, 2 kupaonice s WC-om.
Tip D – 85 m2, četverosobni za 6-8 osoba: 3 spavaće sobe, dnevni boravak s kaučem koji može biti ležaj, kuhinja s prostorom za jelo, kupaonica, odvojeni WC.