Francuska, Chamonix
Parking Kućni ljubimci

Apartmani se mogu razlikovati od opisa jer se radi o privatnim apartmanima, različitim po razmještaju,kvaliteti opreme i održavanju. Prilikom rezervacije dobivate točan naziv apartmanske zgrade i opis rezerviranog apartmana.

Apartmani:
Chalet Canada 2* za 8 osoba – 140 m2: smješten 400 m od centra Chamonixa, ski in-ski out. Četri spavaće sobe sa bračnim krevetima. Dvije sobe sa tušem, dvije sa TWC (jedna od njih sa balkonom), dva dodatna WC-a, kuhinja (električni štednjak sa pećnicom, mikrovalna pećnica, hladnjak sa ledenicom, perilica posuđa, fondue, raclette). Prostorija sa perilicom i sušilicom rublja i dodatnim hladnjakom. Sat. TV, DVD, pristup
internetu, kamin, U objektu: spremište za skije, terasa, podzemno parkiralište za automobile, balkon, terasa, spremište za skije, garaža i otvoreno parkiralište. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Studio Dale 2* za 2 – 4 osobe: 28 m2: smješten u samom i 650 m od skijališta. Objekt sa liftom. Dnevno spavaća soba s dva ležaja na izvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak), TWC, TV, DVD player, Wi Fi; podzemna garaža, kućni ljubimci dozvoljeni; spremište za skije.
Apartman Epsilon 3* za 4-6 osoba: 70 m2: smješten u srcu chamonix-mont-blanc (50 m od trgovina i restorana, 600 m od skijališta). apartman – spavaća soba sa dva odvojena kreveta, spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša )pećnica, el. štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, kupaonica, WC, perilica rublja, besplatan bežični pristup internetu, balkon.
Studo Erable 3* za 2 osobe: 16 m2: na 3. katu rezidencije s liftom, koji se nalazi u neposrednoj blizini pješačke zone Chamonixu. Kuhinja (hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica, stroj za pranje posuđa, keramička ploča za kuhanje i kombi stroj za pranje rublja / sušilica). Blagovaonica, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, TV, DVD player i pristup internetu WiFi, kupatilo, WC, Balkon sa vrtnim namještajem i pogledom na Mont Blanc, podzemno privatno parkiralište, bez kućnih ljubimaca, zabranjeno pušenje.
Studio Mirabel 2* za 2 – 4 osobe: 25 m2: smješten 200 m od centra i 50 m od skijališta. Objekt sa liftom. Dnevno spavaća soba s krevetom na izvlačenje za dvije osobe, prostor sa dva kreveta na kat, kuhinjska niša(električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak), TWC, TV; podzemna garaža, kućni ljubimci nisu dozvoljeni; spremište za skije.
Studio Namaste 2* 2-4 osobe: 25 m2: smješten 200 m od centra. Objekt sa liftom. Dnevno spavaća soba s krevetom na izvlačenjeza dvije osobe, krevet na kat u predsoblju, kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak), TWC, TV, DVD, dozvoljeni kućni ljubimci.
Chalet Orchidee 4* za 6-8 osoba: 85 m2: smješten 200 m od skijališta i 600 m od centra. Tri spavaće sobe sa bračnim krevetom za dvije osobe, mezzanine sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, kuhinja (električni štednjak sa pećnicom, mikrovalna pećnica, hladnjak sa ledenicom, perilica posuđa), WC, perilica rublje, sat. TV, DVD, pristup internetu, U objektu: spremište za skije, terasa, podzemno parkiralište za automobile, perilica rublja, dizalo, pušenje nije dozvoljeno.
Chalet Perseverance 4* za 12 osoba – 210 m2: smješten 5 min. vožnje od centra Chamonixa, 1,9 km od skijališta. Soba sa bračnim krevetom i TWC, Tri spavaće sobe sa bračnim krevetom za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, kuhinja (električni štednjak sa pećnicom, mikrovalna pećnica, hladnjak sa ledenicom, perilica posuđa, fondue, raclette), dodatne dvije kupaonice (jedna sa kadom druga sa tušem, odvojeni WC,
perilica rublje, sat. TV, DVD, pristup internetu, kamin, U objektu: spremište za skije, terasa, podzemno parkiralište za automobile, perilica i sušilica za rublje, balkon, terasa, spremište za skije, garaža i otvoreno parkiralište. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Smjer Zagreb – prijelaz Fernetiči – Venecija – Milano – Aosta – tunel Mont Blanc – Chamonix (udaljenost 860 km od Zagreba)