Austrija, Bad Kleinkirchheim / St. Oswald

Apartmani RÖMERBAD

Položaj: preko puta termi Römerbad, i u neposrednoj blizini žičare Kaiserburg

U apartmanima: sat TV, balkon

1/4 app. Typ A: cca 55 m2, spavaća soba s bračnim ležajem, dnevna soba s duplim ležajem na razvlačenje, kuhinja

 

 

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM OREL 2.1.-27.2.2021.

Škola traje od nedjelje do uključivo petka 2 sata dnevno. Škola skijanja sa slovenskim učiteljima skijanja za odrasle i djecu od 4 g. na dalje, omogućava individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost učenja carvinga uz inovativni pristup, mogućnost individualne poduke, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i znanju. Škola radi po najsuvremenijim metodama poduke a svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licencu učitelja skijanja).

Skijaška škola za odrasle namijenjena je kako početnicima, tako i skijašima koji bi rado obogatili skijaško znanje i to na suvremen i originalan način.
Termin početka škole i zborno mjesto biti će određeni na samoj destinaciji, ovisno o broju prijavljenih za školu skijanja.
Cijena škole skijanja po osobi: 1.050 kn za naše goste
Cijena škole skijanja po osobi: 1.200 kn za ostale goste

Individualni sat: 300 kn po osobi (dogovor za individualne sate na licu mjesta,
prema raspoloživosti)

Napomena: ski karta nije uključena u tečaj skijanja. Minimalni broj prijavljenih učenika u grupi je 5, maksimalno kod početnika 7, a kod naprednih 9. U slučaju
prijave manje grupe (3-4 učenika), obavezna je doplata u iznosu 150 kn po osobi na destinaciji kod predstavnika škole skijanja