Francuska, Les 2 Alpes
2
Centar grada

Sve smještajne jedinice nalaze se u centru grada i skijališta Les 2 Alpes te imaju pogled na Alpe. Apartmani su uređeni tipski i vrlo su funkcionalno opremljeni, a do najbliže žice su udaljeni od 50 do 150 m.

Apartmani:
Studio za 2 osobe (13 – 16 m2): dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kompletno opremljenom kuhinjskom nišom, TWC.
Studio za 3 osobe (21 m2): predsoblje s krevetom za jednu osobu, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, TWC, balkon.
Studio za 4 osobe (25 – 35 m2): predsoblje s krevetom na kat i garderobom, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, TWC, balkon.
Dvosobni apartman za 6 osoba (35 – 45 m2): predsoblje s krevetom na kat i garderobom, spavaća soba s dva ležaja ili bračnim ležajem, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, TWC, balkon.
Trosobni duplex za 8 osoba (70 – 80 m2): predsoblje s krevetom na kat i garderobom, dvije spavaće sobe s dva ležaja ili bračnim ležajem, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša, dva TWC, balkon.