Austrija, Flattach
4
Centar grada Internet

Apartmanska kuća smještena u Flattachu, u blizini Sporthotela Mölltal, oko 6 km udaljena od glečera , 50 m od stanice ski busa. U blizini se nalazi banka, pošta, restorani, pizzeria, suvenirnica; besplatni WLAN za goste.  Svi apartmani imaju podno grijanje, garderobne ormare, ostavu, terasu i spremište za ski opremu.

Apartman ‘Stockholm’ za 2-10 osoba, 100 m2: kuhinja, dnevni boravak, SAT TV, 2 spavaće sobe sa 3 kreveta, tuš kabina, WC, velika kupaonica sa kadom, tuš kabinom i WC-om.
Apartman ‘Gotland’ za 2-6 osoba, 75 m2:  spavaća soba za 2 osobe, dnevni boravak za ležajem na razvlačenje za 2 osobe, kupaonica sa tuš kabinom i WC-om, galerija sa spavaćom sobom za 2 osobe.
Apartmani ‘Malmo’ za 2-5 osoba, 50 m2: spavaća soba za 2 osobe, dnevni boravak za krevetom na razvlačenje za 2 osobe, fotelja na razvlačenje za 1 osobu, kupaonica sa tuš kabinom i WC-om, kuhinjska niša.
Apartmani ‘Ystadt’ za 2-4 osobe, 40 m2: spavaća soba za 2 osobe, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe, kupaonica sa tuš kabinom i WC-om, kuhinjska niša.