Slovenija, Kope - Ribniško Pohorje
Ski in - Ski out Za obitelji

Apartmani Pungart nalaze se izravno na skijalištu, na stazi Pungart. Zimi se možete obući i sa ulaznih vrata spustiti do žičare. Ljeti možete uživati ​​u velikoj terasi za sunčanje i u neposrednoj blizini jezera Petelinje. Apartmani Pungart najpoželjniji su među smještajnim objektima na Kopama, pogodni su za obitelji i grupe koje vole prirodu i veći prostor.

Donji apartman PUNGART 1: Donji apartman Pungart ima veliki dnevni boravak s kaminom. Mjesto na kojem se navečer druži cijela obitelj ili grupa prijatelja. Uz jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i još jednu sobu s dva odvojena kreveta, apartman ima još jednu kupaonicu s wc-om i jedan odvojeni wc. Prostrana kuhinja oduševit će sve one koji tijekom praznika vole i kuhati. Apartman ima vrlo veliku terasu s izravnim pogledom na stazu Pungart (zimi se s ulaznih vrata može skijati).

Gornji apartman PUNGART 2:  Gornji apartman Pungart ima veliki dnevni boravak s kaminom. Mjesto na kojem se navečer druži cijela obitelj ili grupa prijatelja. Uz jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i još jednu sobu s dva odvojena kreveta, apartman ima još jednu kupaonicu s WC-om i jedan odvojeni WC. Prostrana kuhinja oduševit će sve one koji tijekom praznika vole i kuhati. Apartman ima balkon s izravnim pogledom na stazu Pungart (zimi se može skijati s ulaznih vrata)