Italija, Val di Fassa/Canazei
Parking Internet

Položaj: u Alba di Canazei-u; cca 300 m od centra; cca 1,5 km od Canazei-a; cca 900 m od žičare

U apartmanskoj kući: bar/taverna, salon s TV-om, sauna, solarij, whirlpool (uz doplatu), spremište za skije, perilica i sušilica za rublje, dječja igraonica, garaža/parkiralište do popunjenja mjesta (besplatno), Wi-Fi na recepciji (besplatno)

U apartmanima: sat TV, frižider, sef

1/2+3 A1 BILO: dvosobni apartman; dvokrevetna soba s dodatnim ležajem, dnevni prostor s duplim ležajem na razvlačenje, kuhinjska niša

1/2+4 A1 TRILO: trosobni apartman; 2 dvokrevetne sobe, dnevni prostor s duplim ležajem na razvlačenje, kuhinjska niša

Dodatno uključeno u cijenu: završno čišćenje (kuhinju ste dužni sami očistiti), posteljina, ručnici

Dječji vrtić na snijegu 4.1.-11.1.2020.

Dječji vrtić je organiziran za djecu od 4-6 g. kojoj je boravak na snijegu ograničen mnogim čimbenicima kao što su karakter djeteta, povezanost s roditeljima, animacija za skijanje i dr. Jako je važno da roditelji prvi dan budu sa učiteljima da vidimo kako će dijete reagirati nanovu sredinu.
Vrtić traje od 10.00-13.30 sati. Za djecu u vrtiću organizirani su razni poligoni i igre da što prije prihvati boravak na snijegu, te kasnije animacija i daljnje savladavanje plana škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima.
Djeca su smještena u grupama sa 2 učitelja, što u potpunosti zadovoljava sve njihove potrebe za sretan boravak na snijegu.

Cijena dječjeg vrtića za naše goste 1.550 kn
Cijena dječjeg vrtića za ostale goste 1.700 kn

ŠKOLA skijanja 4.1.-11.1.2020.

Škola skijanja s licenciranim hrvatskim učiteljima za početnike i napredne skijaše. Dugogodišnje iskustvo u radu sa svim profi lima i uzrastima skijaša. Bazirana na modernom i efektivnom podučavanju.
Posebnost škole je freeride skiing zona za odlične skijaše naravno u koliko nam vremenski uvjeti za to dopuste.
Polaznici škole skijanja: djeca iznad 5 godina te odrasle osobe.
Škola traje 6 dana, svakodnevno od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Polaznici imaju pauzu za ručak sa ski učiteljima (ručak nije uključen, dogovor za cijenu ručka sa ski učiteljem na licu mjesta).
Polaznici (djeca i odrasli) su smješteni u grupama prema znanju skijanja i starosti.. (nastojimo svima udovoljiti ako je to moguće).
Zadnji dan tečaja organizirana je utrka (medalje + diplome)

Cijena škole skijanja za naše goste 1.550 kn
Cijena škole skijanja za ostale goste 1.700 kn