Italija, Civetta/Alleghe
Parking Internet

Položaj: u Pecol-u; u blizini žičare Pecol; cca 100 m od skijališta
U apartmanskoj kući: recepcija, taverna, spremište za skije, dječja igraonica, parkiralište, Wi-Fi (besplatno)
U apartmanima: sat TV, sef, kuhinja, mikrovalna pećnica, blagovaonica,balkon

STUDIO
(ukupno 1) za 2 osobe, površine oko 32-34 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, prostrani balkon ili otvoreni zaseban prostor, kupatilo s tušem, LCD televizor, sef.
STUDIO (ukupno 1) za 3 osobe, površine oko 33-44 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, krevet, stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, prostrani balkon ili otvoreni zaseban prostor, kupatilo s tušem, LCD televizor, sef.
STUDIO (ukupno 14) za 4 osobe, površine oko 33-44 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, krevet na kat (u nekim se izvedbama on nalazi u zasebnom prostoru), stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, prostrani balkon ili otvoreni zaseban prostor, kupatilo s tušem, LCD televizor, sef.
BILO (ukupno 13) za 4 osobe, površine oko 45-58 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kupatilo s tušem, spavaonica s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, prostrani balkon ili otvoreni zaseban prostor, LCD televizor, sef.
BILO (ukupno 6) za 6 osoba, površine oko 47-50 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kupatilo s tušem, spavaonica s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, krevet na kat, prostrani balkon, LCD televizor, sef.
TRILO (ukupno 1) za 6 osoba, površine oko 60 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kupatilo s tušem, spavaonica s bračnim krevetom, prostorija u vidu mansarde s dva odvojena kreveta, prostrani balkon, LCD televizor, sef.
QUARDI (ukupno 1) za 8 osoba, površine oko 75 m² podijeljene na sljedeći način: prostrani dnevni boravak s kaučom/bračnim krevetom na razvlačenje, stol za blagovanje, mini kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kupatilo s tušem, spavaonica s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, dvije prostorije u vidu mansarde s dva odvojena kreveta, malo potkrovlje, prostrani balkon s pogledom na osvijetljene piste, LCD televizor, sef.