Austrija, Flachau
3
Internet Za obitelji

Položaj: apartmansko naselje nalazi se u pješačkom središtu mjesta Reitdorf, do centra mjesta Flachau i žičare Space Jet je 1,5 km. Stanica ski busa nalazi se kod naselja (cca. 150 m, vozi svakih 20 minuta). Ski poligon za početnike i vučnica Reittecklift nalazi se cca. 300 m od naselja – radi samo u slučaju prirodnog snijega.

Napomena: Kod žičare Space Jet mogu se iznajmiti ski boxevi za odlaganje ski opreme kako ne bi trebali svaki dan nositi skije i pance na ski bus (uz tjednu doplatu 42 eur/2 para ili 84 eur/4 para).

Sadržaji u glavnoj kući:
U sklopu naselja Sonnberg nalazi se dječja igraonica površine 200 m². Igraonica je opremljena mnoštvom igračaka, ima dječju kino dvoranu, kutak za čitanje, bar sa sokovima, spavaću sobu za bebe i još mnogo toga. U ponudi je besplatna usluga profesionalnog čuvanja beba i djece, koja uključuje širok izbor dječje opreme (pon-pet, od 9:00-17:00 sati). Čuvanje djece od 18:00 sati uz nadoplatu. U svakoj kući nalazi se prostorija za odlaganje ski opreme. Svakodnevna dostava vaše narudžbe svježih peciva i kruha na vrata apartmana.

Spa sadržaji uključuju saunu, parnu kupelj, sobu za opuštanje i uključeni su u cijenu boravka (radno vrijeme od 15-20 h). Za sve goste koji žele kupanje u termalnim bazenima i opuštanje u velikom broju sauna samo 2 km od naselja nalaze se Therme Amade

Opis apartmana: svaki apartman ima terasu ili balkon, WIFI (uz doplatu), SAT TV, telefon, kuhinjska niša (4 el. ploče, pećnica, hladnjak, mali zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu)

Tipovi apartmana (ukupno 38 apartmana u 4 app kuće):

Apartman TIP B za 2-4 osobe: cca. 38 m2, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica i WC, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, kutem za jelo i sofom na razvlačenje za 2 osobe

Apartman TIP C za 4-6 osoba: cca. 60 m2, dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, druga s krevetima na kat ili bračni krevet), kupaonica i WC, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, kutem za jelo i sofom na razvlačenje za 2 osobe

Apartman TIP D za 6-8 osoba: cca. 75 m2, dvije spavaće sobe (dvije s bračnim krevetom, jedna s krevetima na kat), dvije kupaonice i WC, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, kutem za jelo i sofom na razvlačenje za 2 osobe.