Austrija, Flachau
3
Sport i rekreacija Za obitelji Wellness

Položaj: dvije apartmanske kuće (jedna pokraj druge) nalaze se u mjestu Reitdorf, do centra mjesta Flachau i žičare Space Jet je cca. 1,5 km. Stanica ski busa nalazi se odmah kod apartmana (ski bus vozi svakih 20 minuta). Ski poligon za početnike i vučnica Reittecklift nalazi se cca. 500 m od apartmana – radi samo u slučaju prirodnog snijega.

Napomena: Kod žičare Space Jet mogu se iznajmiti ski boxevi za odlaganje ski opreme kako ne bi trebali svaki dan nositi skije i pance na ski bus (uz tjednu doplatu 42 eur/2 para ili 84 eur/4 para).

Sadržaji: velika soba sa stolovima za druženje, prostorija za odlaganje ski opreme sa grijačima za pancerice, igraonica za djecu, fitness, mali wellness sauna + relax zona (sauna uz doplatu na kovanice 1 eur/60 minuta).

Za sve goste koji žele kupanje u termalnim bazenima i opuštanje u velikom broju sauna samo 1 km od apartmana nalaze se Therme Amade!

U svakoj kuhinji: aparat za kavu, štednjak sa 4 el. ploče, pećnica, perilica posuđa, kuhalo za vodu, hladnjak + zamrzivač.
Apartmani su vrlo lijepi komforni i ugodnog ambijenta.

Opis apartmana (ukupno 9 apartmana):

2 x Apartman Typ A za 4 osobe: 45 m2, jedna spavaća soba s bračnim krevetom, dnevno spavaći prostor s potpuno opremljenom kuhinjom i sofom na razvlačenje za 2 osobe, stol za jelo, kupaonica, SAT TV, balkon.

7 x Apartman Typ B za 6-7 osoba: cca 85 m2, 3 spavaće sobe s bračnim krevetom + jedan dodatni krevet, dnevni prostor s potpuno opremljenom kuhinjom, kut za jelo, kauč za sjedenje, SAT TV, 2 kupaonice, 2 WC-a, balkon.