Slovenija, Kope - Ribniško Pohorje
Internet Za obitelji

Apartmani se nalaze u  turističkom centru Kope i kapaciteta su do 5 osoba. Odlikuju se sunčanom lokacijom i lijepim pogledom na dolinu.  Boravak u apartmanima pruža odmor u idiličnoj prirodi, udobnost i privatnost.
U svakom su apartmanu ručnici i posteljina.
Kruh i svježa pečena hrana mogu se svakodnevno kupiti u restoranu hotela Luka. Također, po prethodnom dogovoru, za goste iz apartmanskog naselja mogući su doručak, ručak i večera u restoranu Luka (po povoljnijoj cijeni).
Svi apartmani imaju neograničen i besplatan pristup internetu (Wi Fi).

VABO 1 – Prostrani i komforni apartman za četiri osobe. Opremljen je krevetom na izvlačenje i krevetom na kat. Moderna kuhinja s hladnjakom, zamrzivačem i pećnicom učinit će da se osjećate kao kod kuće. Apartman također ima kupaonicu s tušem, TV i balkon.

VABO 2 – Prostrani i komforni apartman za četiri osobe. Opremljen je krevetom na izvlačenje i krevetom na kat. Moderna kuhinja s hladnjakom, zamrzivačem i pećnicom učinit će da se osjećate kao kod kuće. Apartman također ima kupaonicu s tušem, TV i balkon.

VABO 3 – Prostrani i komforni apartman za pet osoba. Apartman ima spavaću sobu / dnevni boravak s bračnim krevetom i kuhinjom, te odvojeni prostor za spavanje s tri kreveta u potkrovlju. Moderna kuhinja s hladnjakom, zamrzivačem i pećnicom učinit će da se osjećate kao kod kuće. Apartman također ima kupaonicu s tušem, TV i balkon.

VABO 4 – Prostrani i komforni apartman za pet osoba. Apartman ima spavaću sobu / dnevni boravak s bračnim krevetom i kuhinjom, te odvojeni prostor za spavanje s tri kreveta u potkrovlju. Moderna kuhinja s hladnjakom, zamrzivačem i pećnicom učinit će da se osjećate kao kod kuće. Apartman također ima kupaonicu s tušem, TV i balkon.