Francuska, Valmeinier
3
Bazen Wellness Ski in - Ski out

Odabrani privatni apartmani Valmeinier & SPA u zgradama les Hauts de Valmeinier****, Le Thabor ***, Grand Panorama I*** i II***, ski in – ski out, sa zatvorenim ili otvorenim bazenom, turska kupelj i sauna uz doplatu. Apartmani Valmeinier & SPA  su kompletno opremljeni, sa kuhinjskom nišom, kupaonicom i WC-om, mogu se razlikovati od opisa jer se radi o privatnim apartmanima, različitim po razmještaju, kvaliteti opreme i održavanju. Prilikom rezervacije dobivate točan naziv zgrade i opis rezerviranog apartmana.
Apartmani:
Apartman za 4 osobe (25-28 m2) – spavaća soba sa bračnim ili 2 odvojena ležaja/ mezzanine sa bračnim ili 2 odvojena ležaja / spavaći prostor odvojen kliznim vratima sa bračnim ili 2 odvojena ležaja, dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kompletno opremljenom kuhinjskom nišom, kupaonica i WC, balkon.

Dvosobni/ Trosobni apartman za 6 osoba (33-36 m2) – spavaća soba sa bračnim
ležajem, 2 ležaja na kat u predsoblju / mezzanine sa 2 ležaja na kat , dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe i kompletno opremljenom kuhinjskom nišom, kupaonica i WC, balkon.