Italija, Livigno
3
Internet Parking

Casa Rosalba udaljena je 50 metara od pješačke zone te 150 m od skijališta, dok su staza za skijaško trčanje i staza za bicikliste udaljene samo 100 metara. Apartmani imaju: besplatan parking, spremište za skije, opremljenu kuhinju – mikrovalna pećnica, aparat za kavu, čajnik, toster, perilica posuđa,TV sa satelistkim programom, besplatan internet.

Apartmani:

Apartman Rosalba 1 Veličina: 60 mq – na prvom katu. Prikladno za: 4/7 osoba 1 dvokrevetna soba 1 spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Balkon. Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe i potpuno opremljena čajna kuhinja 2 kupaonice, jedna s kadom i jedna s tušem.

Apartman Rosalba 2 Veličina: 50 mq – na prvom katu. Prikladno za: 4/6 osoba 1 dvokrevetna soba 1 spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za jednu osobu i potpuno opremljena čajna kuhinja 2 kupaonice s tušem.

Apartman Rosalba 3 Veličina: 60 mq – na drugom katu. Prikladno za: 4/7 osoba 1 dvokrevetna soba 1 spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Balkon. Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe i potpuno opremljena čajna kuhinja 2 kupaonice, jedna s kadom i jedna s tušem.

Apartman Rosalba 4 Veličina: 50 mq – na prvom katu. Prikladno za: 4/6 osoba 1 dvokrevetna soba 1 spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Balkon. Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za jednu osobu i potpuno opremljena čajna kuhinja 2 kupaonice s tušem.