Italija, Livigno

Casa Gallo, koja je u potpunosti restrukturirana 2010., unutar svoje tradicionalne drvene strukture, tipične za alpske zgrade, obuhvaća moderno, moderno srce. Apartmani, točnije 4, 1 veliki dvosobni apartman, 1 mali dvosobni apartman, 2 trosobna apartmana, namješteni su sa suvremenim ukusom, a detaljima je posvećena velika pažnja kako bi se pružila najveća udobnost onima koji su na odmoru. koji se ne žele odreći svoje neovisnosti. Smještaj je udaljen 100 metara od pješačke zone u Livignu, apartmani Casa Gallo podijeljeni su u različite vrste smještaja, ovisno o veličini i broju osoba koje mogu ugostiti.

Apartman Gallo 1 Tip apartmana: dvosoban stan. Veličina: 60mq. Prikladno za: 2/6 osoba Položaj: u prizemlju sa zasebnim ulazom. Dvokrevetna spavaća soba povezana je s malom spavaćom sobom s krevetom na kat. Kupaonica s tušem. Dnevni boravak s dvosjedom na razvlačenje i potpuno opremljena čajna kuhinja.

Apartman Gallo 2 Tip apartmana: dvosoban stan. Veličina: 50mq. Prikladno za: 2/4 osobe. Položaj: u prizemlju sa zasebnim ulazom 1 dvokrevetna soba. Kupaonica s tušem. Potpuno opremljena kuhinja sa čajnom kuhinjom. Dnevni boravak s dvosjedom na razvlačenje i potpuno opremljena čajna kuhinja.

Apartman Gallo 3 Tip apartmana: trosoban stan na 2 etaže. Veličina: 90mq Pogodno za 4/8 osoba. Lokacija: samostalan ulaz u prizemlju 1 dvokrevetna soba na prvom katu 1 dvokrevetna soba s potkrovljem s 2 kreveta na prvom katu 1 kupaonica s tušem na prvom katu 1 pomoćna kupaonica u prizemlju. Potpuno opremljena kuhinja sa čajnom kuhinjom koja je povezana sa dnevnim boravkom.

Apartman Gallo 4 Tip apartmana: trosoban stan. Veličina: 90mq. Položaj: samostalni ulaz na prvom katu 2 dvokrevetne sobe 2 kupaonice s tušem. Dnevni boravak s potkrovljem za spavanje 2 osobe, kauč na razvlačenje za 2 sjedala i potpuno opremljena čajna kuhinja