Italija, Alta Badia
3
Hit ponuda Parking Internet

Chalet za male grupe ili obitelji koje žele provesti odmor zajedno!

Chalet Dolecir – jedinstvena i ekskluzivna planinska kuća za 10 (idealno) do maksimalno 13 osoba. 180m² stambene površine i 70m² balkona i terasa. Planinska kuća se nalazi u središtu šarmantnog sela La Val u Alta Badiji, certificiranog kao “pješačko selo” i sve što vam je potrebno možete pronaći u neposrednoj blizini. Skijališta Alta Badia/Sella Ronda i Plan de Corones udaljena su samo 10 minuta vožnje.
Značajke: garaža sa 4 parkirna mjesta, stanica za punjenje električnih automobila, skijašnica s grijačem pancerica, ostava za bicikle, praonica rublja, WiFi.

Sastoji se od dvije jedinice (s mogućnošću spajanja):
Chalet Dolecir Master (6 + 4 ležaja, 4 kupaonice): sastoji se od tri spavaće sobe (dvije s mogućnošću odvajanja kreveta i s dodatnim francuskim ležajem), svaka soba ima kupaonicu i balkon; veliki i udoban dnevni boravak, dobro opremljena kuhinja, veliki kauč (kauč na razvlačenje po potrebi), kupaonica s tušem, velika terasa s pogledom i balkon.
Chalet Dolecir Studio (2 + 1 ležaja, 1 kupaonica): koji se sastoji od udobnog i svijetlog dnevnog boravka s bračnim krevetom na rasklapanje i kaučem na razvlačenje za dvije osobe, dobro opremljene čajne kuhinje, kupaonice s tušem, ugodne terase.

Check-in: 16-19h uz telefonsku najavu 1 sat prije dolaska
Check-out: 8-10h