Slovenija, Mariborsko Pohorje
3
Za obitelji Parking Wellness Restoran Internet Kućni ljubimci

Apartmani se nalaze na 1050 m nadmorske visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače, najvećeg slovenskog skijaškog centra, u neposrednoj blizini centra Bolfenk. U ponudi su apartmani različitih veličina koji mogu primiti do 11 osoba. Svi apartmani imaju besplatan WIFI internet i kabelsku TV. Prostrane terase pružaju opuštanje uz prekrasan pogled. Stambena kuća, također, ima spremište za skije i dobro održavano javno parkiralište u blizini. Apartmani su različitih veličina: za 4, 6, 8 ili 11 osoba.

U svim apartmanima: Potpuno opremljena kuhinja (staklokeramička ploča za kuhanje,pećnica, toster, aparat za kavu, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem) & blagovaonica sa kabelskom LCD TV-om, iznajmljivanje električnih i običnih bicikala,
sportska oprema, društvene igre (uz doplatu), besplatno korištenje štapova za nordijsko hodanje, karte za biciklizam i planinarenje, besplatna WiFi veza, spremište za skije, završno čišćenje, dozvoljen boravak kućnih ljubimaca (uz nadoplatu)

1-sobni apartman 1/6 + 1 (cca. 60m2) – Potpuno opremljena kuhinja, staklokeramička ploča, pećnica, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem. Savjet: Ponesite od kuće kuhinjske krpe i pribor za ručno pranje posuđa.Dnevni boravak s blagovaonicom: kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom na kat, kupaonica s tušem i wc-om (prijateljski savjet: ponesite toaletni papir), balkon ili terasa, posteljina i ručnici uključeni.

2-sobni apartman 1/10 + 1 (cca. 120m2)- potpuno opremljena kuhinja, staklokeramička ploča, pećnica, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem. Savjet: Ponesite od kuće kuhinjske krpe i pribor za ručno pranje posuđa. Dnevni boravak s blagovaonicom: kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom na kat, još jedna spavaća soba s dva kreveta na kat (u ovoj sobi borave ukupno 4 osobe), jedna kupaonica s tušem i wc-om i druga kupaonica s kadom i wc-om, dodatna WC (prijateljski savjet: ponesite toaletni papir), prostrani balkon ili terasa, posteljina i ručnici uključeni.

Smjer:
Zagreb –Maribor (udaljenost 120 km od Zagreba)