Italija, Val di Fassa/Canazei
4
Hit ponuda Wellness Ski in - Ski out Bazen Parking

Položaj: nalazi se na prijevoju Passo Campolongo između Corvare i Arabbe, cca 600 m od žičare Cherz, 4 km od Corvare, 4 km od Arabbe, shuttle bus do Corvare 3 x dnevno
Hotelska ponuda: restoran, bar, piano bar (7 x tjedno živa glazba), terasa, SPA područje – unutarnji sauna, finska i turska sauna, turska kupelj, whirpool, Kneipp, prostorija za opuštanje, masaže uz doplatu, sala za sastanke (do 20 pax), wi-fi, prostorija za ski opremu, besplatan parking, lift
Sobe: sat TV, sušilo za kosu, mini bar, telefon, 1/2 standard, cca 24 m2, terasa, isključivo dvokrevetne; 1/2+1 comfort, cca 29 m2, s balkonom, moguć pomoćni ležaj; 1/3+2 junior suite, cca 45 m2, s balkonom i terasom, na dvije etaže, moraju biti naplaćene s minimalno 3 pune cijene
Prehrana: buffet doručak, večera izbor menija, salatni buffet, 1 x tipična večera tjedno
Kućni ljubimci: dopušteni (doplata 15 Eur dnevno + 50 Eur za završno čišćenje)

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM MOBI I LEVI
28.12.-4.1., 4.1.-11.1., 11.1.-18.1.2020.

Škola Mobi i Levi ove godine slavi 27 godina postojanja i priprema razna iznenađenja za polaznike ski škole u La Villi!

Ski škola s dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša, bazirana na načelima i pravilima moderne hrvatske škole skijanja. Svi učitelji skijanja škole Mobi i Levi članovi su Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS), s važećim hrvatskim i međunarodnim licencama (IVSI, ISIA).

Rad na skijalištu organiziran je u grupama prema uzrastu i znanju skijanja, a svi polaznici škole moraju biti osigurani od nezgode, te imati međunarodno zdravstveno osiguranje.

 

Šestodnevne ski škole sa završnim natjecanjem i podjelom nagrada sadrže:

DJEČJI SKI VRTIĆ
od 4–7 godina (5–6 polaznika u grupi).
Djeca su pod stalnim nadzorom 10.00–15.00 sati u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.
Cijena po osobi iznosi: 1.875 kn

 

DJEČJE GRUPE
od 7-9 i 10–12 te 13–16 godina (8-10 polaznika u grupi).
Grupe su podijeljene na početnike, slabije, srednje i napredne skijaše. Djeca su pod stalnim nadzorom 9.30-15.00 sati, u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.
Cijena po osobi iznosi: 1.650 kn

 

SKI ŠKOLA ZA ODRASLE
početnici, slabiji, srednji i napredni skijaši, (8–10 polaznika u grupi). Moguća organizacija privatnih sati.
Cijena po osobi iznosi: 1.650 kn

Polaznik sudjeluje u školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost prema organizatoru škole skijanja i /ili pružatelju usluge škole skijanja! Cijena ski škole ne uključuje: ručak, ski kartu i ski opremu.


VAŽNO:
prijava za školu skijanja obavezna je prilikom rezervacije aranžmana. Treći dan skijanja škola skijanja je u svim grupama skraćena do 13 sati.