Austrija, Katschberg
4
Bazen Centar grada Parking Wellness Restoran Sport i rekreacija Internet Kućni ljubimci

HOTEL KATSCHBERGHOF 4*

Položaj: na 1600 m/nmv, u centru mjesta, uz skijalište

U hotelu: restoran, bar, terasa, prostor za skije, parkiralište, spa i wellness centar( fitness, unutarnji bazen, solarij, infra crveni kabinet, finska sauna, sauna na otvorenom, parna kupelj, masaža uz doplatu) , igraonica za djecu (9-16 sati osim nedjelje) i juice-bar, sauna

Sobe: prostor za sjedenje, radni stol, sat flat TV s kabelskim programima, sef, sušilo za kosu, wellness bag sa kućnim ogrtačem; 1/2 soba tip A (Altbau) cca. 18 m2 ; 1/2+1 balkon tip B, cca. 28 m2 , smještena u novoj zgradi; soba 1/2+2 tip C (Altbau) cca. 35 m2 (obiteljske sobe za 2 odraslih + 2 djece sastoje se od bračnog kreveta i sofe na razvlačenje za 2 djece)
Prehrana: buffet doručak, večera u 4 slijeda sa izborom menija ili buffet, popodnevni snack od 13:00-14:00 sati (tjestenine, juhe, salate); salatni buffet
Kućni ljubimci: dopušteni (uz doplatu 20 € dnevno)

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM OREL 2.1.-22.2.2021.

Škola traje od nedjelje do uključivo petka 2 sata dnevno. Škola skijanja sa slovenskim učiteljima skijanja za odrasle i djecu od 4 g. na dalje, omogućava individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost učenja carvinga uz inovativni pristup, mogućnost individualne poduke, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i znanju. Škola radi po najsuvremenijim metodama poduke a svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licencu učitelja skijanja). Skijaška škola za odrasle namijenjena je kako početnicima, tako i skijašima koji bi rado obogatili skijaško znanje i to na suvremen i originalan način. Termin početka škole i zborno mjesto biti će određeni na samoj destinaciji, ovisno o broju prijavljenih za školu skijanja.

Cijena škole skijanja po osobi: 1.050 kn za naše goste
Cijena škole skijanja po osobi: 1.200 kn za ostale goste

Individualni sat: 300 kn po osobi (dogovor za individualne sate na licu mjesta, prema raspoloživosti)

Napomena: ski karta nije uključena u tečaj skijanja. Minimalni broj prijavljenih učenika u grupi je 5, maksimalno kod početnika 7, a kod naprednih 9. U slučaju prijave manje grupe (3-4 učenika), obavezna je doplata u iznosu 150 kn po osobi na destinaciji kod predstavnika škole skijanja.