Austrija, Bad Kleinkirchheim / St. Oswald
4
Bazen Wellness Restoran Sport i rekreacija


Položaj: preko puta termi St. Kathrein, 150 m od žičare Maibrunn, od centra 200 m
Hotelska ponuda: restoran, bar, terasa, wellness područje cca 200 m2, unutarnji bazen povezan s vanjskim grijanim bazenom, finska sauna, parna kupelj, prostorija za opuštanje, masaže uz doplatu, fitness, wi-fi (besplatno), igraonica, parkiralište pored hotela (besplatno), prostorija za ski opremu, lift
Sobe: sat TV, balkon, sušilo za kosu, telefon, 1/2+1 Kärnten cca 25-30 m2, dvokrevetna soba s bračnim i 1 dodatnim ležajem (za dijete do 12 g.); 1/2+2 Junior suite Maibrunn cca 36-40 m2, prostor s bračnim ležajem djelomično odvojen od prostora s duplim ležajem na razvlačenje (za djecu do 17 g.)
Prehrana: buffet doručak, buffet večera, salatni buffet, 1 x tjedno gala večera, 3 x tjedno popodnevni snack
Kućni ljubimci: dopušteni (doplata 10 Eur dnevno)

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM OREL 2.1.-27.2.2021.

Škola traje od nedjelje do uključivo petka 2 sata dnevno. Škola skijanja sa slovenskim učiteljima skijanja za odrasle i djecu od 4 g. na dalje, omogućava individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost učenja carvinga uz inovativni pristup, mogućnost individualne poduke, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i znanju. Škola radi po najsuvremenijim metodama poduke a svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licencu učitelja skijanja).

Skijaška škola za odrasle namijenjena je kako početnicima, tako i skijašima koji bi rado obogatili skijaško znanje i to na suvremen i originalan način.
Termin početka škole i zborno mjesto biti će određeni na samoj destinaciji, ovisno o broju prijavljenih za školu skijanja.
Cijena škole skijanja po osobi: 1.050 kn za naše goste
Cijena škole skijanja po osobi: 1.200 kn za ostale goste

Individualni sat: 300 kn po osobi (dogovor za individualne sate na licu mjesta,
prema raspoloživosti)

Napomena: ski karta nije uključena u tečaj skijanja. Minimalni broj prijavljenih učenika u grupi je 5, maksimalno kod početnika 7, a kod naprednih 9. U slučaju
prijave manje grupe (3-4 učenika), obavezna je doplata u iznosu 150 kn po osobi na destinaciji kod predstavnika škole skijanja.