Bosna i Hercegovina, Jahorina
4
Bazen Parking Wellness Restoran Internet Ski in - Ski out Za obitelji

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja. Hotel Lavina Jahorina spada u grupu “Ski in – Ski out” hotel tj. iz hotela i u hotel se na staze direktno izlazi i ulazi na skijama.
Hotel raspolaže sa 17 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsuvremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Standard soba: Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocjenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skijašku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar

Juniorsuite (23 m2): sadrži sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosjed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dvije osobe, eventualno tri. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

Superior suite (33 m2): nudi sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosjed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dvije do četiri osobe.

Deluxe suite (43 m2): sastoji se iz sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa pomoćnim-trosjed ležajem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje. Prilagođen je za dvije do pet osoba. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.