Austrija, Turracher Höhe
4
Bazen Parking Wellness Restoran Internet Kućni ljubimci

Položaj: uz jezero Turracher See, 50 m od žičare, na 1.800 m n/v
Hotelska ponuda: restoran, bar, terasa, unutarnji bazen, dječji tobogan, SPA područje na cca 400 m2 (Kneipp, saune, fitness, prostorija za opuštanje, masaža uz doplatu), wi-fi (besplatan), parking (uz doplatu 6 € dnevno), garažu (uz doplatu 6 € dnevno), prostorija za ski opremu, lift
Sobe: sat TV, balkon, sušilo za kosu, telefon, sobe 1/2+2 cca 26m2 , primjerene za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina
Prehrana: buffet doručak, večera klasično posluživanje
Kućni ljubimci: dopušteni (doplata 15 € dnevno)

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI KLUBOM MEDVEŠČAK 2.1.-9.1.2021.

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU – organiziran je od 3.1. do 8.1. za djecu od 3 do 5 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece. Dnevna poduka traje od 10 do 14 sati s jednosatnom pauzom. Za vrijeme pauze roditelji su dužni preuzeti djecu i vratiti ih u dogovoreno vrijeme učitelju skijanja.
Cijena dječjeg vrtića na snijegu po osobi iznosi: 1.595 kn

ŠKOLA SKIJANJA – organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 5 godina. 3.1.-8.1.: 6-dnevna ski škola sa početkom 3.1. a završno natjecanje je 8.1. Dnevna poduka traje od 10 do 14 sati s pauzom za ručak u trajanju 45 minuta (ručak nije uključen u cijenu ski škole). Za vrijeme pauze o polaznicima škole brinu učitelji skijanja. Roditelji dovode djecu u školu skijanja te ih od učitelja preuzimaju nakon završetka poduke.
Cijena škole skijanja po osobi iznosi: 1.495 kn

Sastanak za ski školu i dječji vrtić je kod žičare Übungswiesenlift i Ottifantenlift – tamo je i Intersport Brandstätter i veliki parking.