Italija, Kronplatz
3
Hit ponuda Kućni ljubimci Parking Wellness Internet

Položaj: 1 km od žičare Riscone, stanica ski busa udaljena 20 m
Hotelska ponuda: restoran, wi-fi u hodniku hotela, mali wellness s fitnessom, finskom saunom i infracrvenom saunom, solarij (uz doplatu), vrt, terasa, igraonica sa stolnim tenisom, garaža uz doplatu (5 Eur dnevno), parkiralište (besplatno, ovisno o raspoloživosti), prostorija za ski opremu
Sobe: cca 20 m2, sušilo za kosu, sat TV, sef, balkon, standard economy; sobe se nalaze u zgradi bez lifta
Prehrana: buffet doručak, večera izbor menija, salatni buffet
Kućni ljubimci: dopušteni (doplata 10 Eur dnevno)
Prijava: od 14:00 sati
Odjava: do 10:00 sati

Moguća doplata na recepciji: za ulazak u CRON4 u Risconeu (snižena dnevna karta: bazen 2,50 Eur, sauna 16 Eur po tjednu).

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM OREL 1.1.-26.2.2022. Škola traje od nedjelje do uključivo petka 2 sata dnevno. Škola skijanja sa slovenskim učiteljima skijanja za odrasle i djecu od 4 g. na dalje, omogućava individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost učenja carvinga uz inovativni pristup, mogućnost individualne poduke, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i znanju. Škola radi po najsuvremenijim metodama poduke a svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licencu učitelja skijanja). Skijaška škola za odrasle namijenjena je kako početnicima, tako i skijašima koji bi rado obogatili skijaško znanje i to na suvremen i originalan način. Termin početka škole i zborno mjesto biti će određeni na samoj destinaciji, ovisno o broju prijavljenih za školu skijanja. Cijena škole skijanja po osobi: 1.250 kn Individualni sat: 335 kn po osobi (dogovor za individualne sate na licu mjesta, prema raspoloživosti) Napomena: ski karta nije uključena u tečaj skijanja. Minimalni broj prijavljenih učenika u grupi je 5, maksimalno kod početnika 7, a kod naprednih 9. U slučaju prijave manje grupe (3-4 učenika), obavezna je doplata u iznosu 150 kn po osobi na destinaciji kod predstavnika škole skijanja.