Srbija, Kopaonik
4
Hit ponuda Restoran Sport i rekreacija Internet Za obitelji Parking Wellness

Hotel Putnik smješten je u Sunčanoj dolini, najljepšem dijelu Kopaonika, na 1.650 m nadmorske visine. Potpuno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve što žele učiniti njihov odmor ugodnim, zanimljivim i ugodnim. Smještajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 kreveta, od kojih su gosti mana raspolaganju 83 moderne standardne sobe, 13 obiteljskih soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Villa Putnik koja je dio hotela Putnik i nudimo 6 obiteljskih i 8 standardnih soba. Hotel ima direktan izlaz na ski stazu Sunčana dolina 1C. Goste očekuju bogati dodatni sadržaji: SPA & WELLNESS centar, pansion restoran, lobby bar, dječja igraonica, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijaška soba u sklopu hotela, višenamjenski vanjski sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica.
Svakog dana hotel za svoje goste organizira prijevoz mini busom do središta skijališta, kao i povratak u hotel.

Gostima je na raspolaganju: wi-fi, ogrtač, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.

Standard sobe 1/2+1: detalji od drveta krase enterijer dvokrvetnih soba i stvaraju dodatnu toplinu i osećaj prijatnosti i udobnosti. Gostima je na raspolaganju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.
Family sobe 1/2+2: Standardne Family sobe se sastoje iz dve spavaće sobe ili jedne spavaće sobe sa odvojenom dnevnom sobom i sofom na razvlačenje. Gosti na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.
Apartmani (min. 4 osobe): hotelski apartman se sastoji od dve dvokrevetne spavaće sobe u kojima se mogu nalaziti bračni kreveti ili po dva ležaja i dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje.

Check in 14.00h
Check out 10.00h