Italija, Passo Tonale
3
Parking Wellness Restoran Internet

Položaj: 300 m od skijališta, ski bus 10 m
Hotelska ponuda: recepcija, bar, restoran, TV soba, sauna, solarij, prostorija za ski opremu, parkiralište, wi-fi (besplatno), lift
Sobe: sat TV, sušilo za kosu, sef, telefon
Prehrana: buffet doručak, večera izbor 3 menija uz salatni buffet
Kućni ljubimci: dopušteni na upit

SKI ŠKOLA U SURADNJI SA MEDOSPORT 2.1.-9.1.2021., 9.1.-16.1.2021.

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU MEDOSPORT
Dječji vrtić je namijenjen djeci od 3.5 do 6 godina koja se po prvi put upoznaju sa snijegom i skijanjem, i kojoj je boravak na snijegu ograničen mnogim čimbenicima kao što su karakter djeteta, povezanost s roditeljima, animacija za skijanje i drugo. Jako je važno da roditelji prvi dan budu s učiteljima da vidimo kako će dijete reagirati na nove zahtjeve i sredinu. Vrtić traje 6 dana s dnevnom podukom od 10:00 – 13:30 sati. Za djecu u vrtiću organizirani su razni poligoni i igre kako bi što prije prihvatili boravak na snijegu, te kasnije animacija i daljnje savladavanje plana škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Djeca su smještena u grupama sa dva učitelja, što u potpunosti zadovoljava sve njihove potrebe za sretan boravak na snijegu. Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla to pojesti.

Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 1.750 kn

SKI ŠKOLA MEDOSPORT
Škola skijanja Medosport je škola s licenciranim hrvatskim učiteljima za početnike i napredne skijaše, te ima dugogodišnje iskustvo u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša. Škola skijanja je bazirana na modernom i efektivnom podučavanju. Posebnost škole je freeride skiing zona za odlične skijaše ukoliko vremenski uvjeti to dopuste. Polaznici škole skijanja: djeca iznad 7 godina te odrasle osobe. Škola traje 6 dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak). Polaznici ski škole su raspoređeni u grupama prema znanju skijanja i starosti. Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.
Minimalan broj polaznika škole skijanja je 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.
NAPOMENA: ski škola počinje kod bara La Baracca.

Cijena ski škole po osobi iznosi: 1.600 kn