Austrija, Zell am See - Kaprun
4
Bazen Parking

Hotel je smješten 500 m od središta grada, tri minute od CityXpress žičare, može se doskijati do hotela, autobusna stanica ispred hotela, veliko besplatno parkiralište, grijani bazen, dječji bazen, sauna, solarij, masaža
Apartmani:
Suite zur Lebensfreude za 5 osoba: spavaća soba s bračnim krevetom, druga spavaća soba s bračnim krevetom i jednim odvojenim krevetom, dnevni boravak, 2 kupaonice, jedna s tušem i WC-om i jedna s kadom i WC-om, balkon, TV sef.
Suite zur Lebensfreude sauna za 4 osobe: 2 spavaće sobe s bračnim krevetima dodatnim dnevnim boravkom, privatna sauna na balkonu, 2 kupaonice, jedna s tušem i WC-om i jedna s kadom i WC-om, balkon, TV, sef, hladnjak.
Suite zur Harmonie za 2- 4 osobe: suite s odvojenim spavaćim i dnevnim boravkom, velikom kupaonicom s tušem i kadom, WC, terasu, TV, sef, hladnjak.
Suite zur Wohltat za 2-4 osobe: suite s odvojenim spavaćim i dnevnim boravkom, 2 kupaonice, jedan sa tušem i WC-om i jedan sa kadom i WC-om, balkonom, TV, sefom, hladnjakom.
Suite zur Wohltat” sauna za 2-4 osobe: apartman s odvojenim spavaćim i dnevnim boravkom, 2 kupaonice, jedan s tušem i WC-om i jedan sa kadom i WC-om, balkonom, TV-om, sefom, hladnjakom i privatnom bio-saunom.
Suite zur Lebenslust za 4-5 osoba: 2 spavaće sobe s bračnim krevetima, dnevni boravak, velika kupaonica s tušem i kadom, WC, terasu, TV, sef, hladnjak.
Suite zur Güte za 4 osobe: 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, jedna s tušem i WC-om i jedna s kadom i WC-om, balkonom, TV-om, sefom, hladnjakom.