Bosna i Hercegovina, Jahorina
4
Restoran Internet Bazen Centar grada Parking Wellness

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Zauzima centralno mjesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Sobe:

ECONOMIC: Sa površinom preko 22 m2 ove standardne dvokrevetne sobe pružaju savršen komfor za boravak dvije osobe. Sa pogledom na planinu ili front side, sa bračnim ili dva single ležaja u opciji “twin”, ECONOMIC soba savršen omjer uloženog i dobijenog.
LUX: Sa površinom i do 38 m2 pružaju i više od očekivanog. Pored standardnog bračnog ležaja ili dva odvojena u opciji “twin” imate opciju i dodatnog trećeg pomoćnog ležaja. Mountain view u kombinaciji sa namještajem od punog drveta i kamenim oblogama pružaju osjećaj kao da ste na samoj stazi..

Apartmani:

BASIC apartman: U osnovi dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem, sa mogućnošću raspremanja dodatnog ležaja za treću i četvrtu osobu, po potrebi, daje mogućnost smještaja i većeg broja osoba. Zahvaljujući površini od 45 m2 pa na više, u potpunosti odgovara porodičnom boravku.
FAMILY apartman: Dvije odvojene prostorije, međusobno povezane, sa bračnim ležajem i pomoćnim ležajem za dvoje, koje se prostiru na preko 50 m2, pružaju kompletan komfor. Enterijer od punog drveta i prirodnih materjiala, jastuci od heljde ili memorijske pjene učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom.
SUPERIOR apartman: Sa dvije spavaće sobe sa francuskim ležajevima, dnevnom sobom sa dvosjedom na razvlačenje i dva kupatila ova prostrana luksuzna smještajna jedinica garantuje vrhunski komfor. Ambijent sa originalno dizajniranim namještajem od punog drveta vaš boravak u SUPERIOR apartmanu učiniće nezaboravnim.
PREDSJEDNIČKI apartman: Idealna ravnoteža elegancije, privatnosti i komfora. Luksuzna smještajna jedinica površine 160 m², opremeljena u planinskom stilu, sa barom, kompletno opremljenom kuhinjom, prostranom blagovaonom i bibliotekom. Rapolaže sa 4 odvojene spavaće sobe, 3 kupaonice, 1 WC-om, 2 jacuzzi kade, 2 tuš kabine, velikim garderoberima, kaminom, 3 x mini bar, Sat TV, elektronski sef, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal. Suvremeni ambijent velikog dnevnog boravka sa obiljem prirodne svjetlosti ukrašen je romantičnim ognjištem za nezaboravne zimske noći uz vatru. Iz dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu sa ležaljkama sa pogledom na skijaške staze…