Italija, San Martino di Castrozza
3
Restoran Sport i rekreacija Internet Za obitelji Parking Wellness

Ovaj hotel u San Martinu di Castrozza je u blizini skijaških staza, hotel je za obitelji i sve goste koji žele provesti ugodne praznike. Hotel Vienna je poznat po vrlo profesionalnoj usluzi i malom, ali slatkom wellness području. Usluge Hotela Vienna su garaža, privatni prijevoz do padina, širok vrt, igrališta za djecu, mini klub, bar, ski room, gurmanski restoran.

Sobe:
Strauss: dvokrevetne sobe
Beethoven: obiteljski apartmani
Mozart: trokrevetne sobe

Cijene se odnose na 1 polupansion po osobi.
Uključene usluge: polupansion s izborom jelovnika, buffet doručak, saune s vrtovima i biljnim čajevima, popodnevni čaj, polog za skije i čizme, garaža, mini klub, Sky Gold, zabavno osoblje.
Dodatni troškovi: dodatni troškovi, gradski porez 1,50 € po noćenju za osobe starije od 14 godina, klupska kartica 39,00 € po odrasloj osobi i ono što gore nije napisano. Životinje dozvoljene uz cijenu od 5,00 € dnevno, ali ne u zajedničkim prostorijama. Masaže i usluge uljepšavanja na zahtjev. Informacije: prijava od 14.00; odjava do 10.00. Mogućnost uzimanja instruktora skijanja za vaše poduke ili pratnju na skijaškim stazama.
Popusti za osobe na 3. i 4. krevetu u istoj sobi s 2 odrasle osobe: 0-2 godine starosti 22,00 € dnevno s dječjim krevetićem i stolom za presvlačenje (do iscrpljenja), 2-6 godina -50%, 6-12 godina -20%, sa 12 godina -10%.
Jednokrevetne sobe: dostupne na zahtjev.