Srbija, Kopaonik
Za obitelji Wellness Restoran Internet

Nalaze se u centru Kopaonika na nadmorskoj visini od 1780m. Kompleks  sadrži čak 134 apartmana. Od skijališta i najbližih žičara, “Pančićev vrh”, “Karaman greben” i “Malo jezero” udaljene su oko 80 m.
Sadržaj apartmana: svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i TV-om.
Dodatni sadržaj: gostima apartmana je na raspolaganju restoran, prodavaonica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežični Internet u cijelom hotelu.

U prizemlju se nalazi recepcija i restoran koji uz nadoplatu nudi uslugu polupansiona kojeg je potrebno zatražiti prilikom rezervacije smještaja. U kompleksu se nalazi i salon za masažu, dječja igraonica, prodavaonica kao i servis skijaške opreme.

Apartman tip A (0+1): 1 sofa na razvlačenje (kao francuski ležaj) za 1 ili 2 osobe
Apartman tip B (2+0): 2 klasična hotelska ležaja (za 2 osobe)
Apartman tip C (1+1): 1 sofa na razvlačenje i 1 klasični hotelski ležaj (za 2 ili 3 odsobe)
Apartman tip D (2+1): 1 sofa na razvlačenje i 2 klasična ležaja (za 3 ili 4 osobe)
Apartman tip E1 (3+1): 1 sofa na razvlačenje i 3 klasična ležaja (za 4 ili 5 osoba)
Apartman tip E2 (3+1): 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i 3 klasična ležaja u spavaćoj sobi (za 4 ili 5 osoba)
Apartman tip F1 (4+1): 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i 2 spavaće sobe sa po 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba)
Apartman tip F2 (2+2): 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 spavaća soba sa 2 klasična ležaja (za 5 ili 6 osoba)