Francuska, Les Orres
4
Paket aranžmani Bazen
Apartmanska zgrada se nalazi u gornjem dijelu Les Orres-a na 1.800 metara nadmorske visine uz samu skijašku stazu. Od sadržaja u zgradi se nalaze grijani vanjski bazen s zatvorenim pristupom,veliko predvorje sa kaminom, sauna, hammam kao i besplatni pristup internetu. Svi apartmani imaju LCD TV, potpuno opremljenu kuhinju sa mikrovalnom pećnicom, frižiderom, perilicom posuđa, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu te su u cijenu najma uključeni posteljina i ručnici.

Studio za 2-3 osobe (30 m2)
– potpuno opremljena kuhinja, glavna soba s ležajem na izvlačenje za 1 osobu i bračni krevet, TWC, balkon i ski ormarić.

Apartman za 4 osobe (33 m2)
– potpuno opremljena kuhinja, glavna soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, glavna soba je povezana kliznim vratima sa spavaćom sobom s bračnim krevetom, WC odvojen od kupaonice, balkon i ski ormarić.

Chalet za 6 osobe (43 m2)
– Prizemlje: dnevno spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe i potpuno opremljena kuhinja, WC, stepenice za pristup na gornji kat. Gornja razina: kupaonica s kadom, spavaća soba s bračnim krevetom i balkonom, spavaća soba s dva odvojena kreveta. Svaki chalet ima terasu, ormar za skije i sef.

Chalet za 10 osobe (90 m2 )
– Prizemlje: dnevno spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za 2 osobe i kaminom i potpuno opremljena kuhinja, WC, umivaonik, stepenice za pristup na gornji kat. Gornja razina: dvije kupaonice – tuš i kada, WC, dvije spavaće sobe s bračnim krevetom, dvije sobe s dva odvojena kreveta. Svaki chalet ima terasu, ormar za skije i sef.

POLASCI AUTOBUSA:
04.01.-11-01.: Polasci iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Sl.Broda,
Splita i Šibenika.
Cijena prijevoza po osobi: Zagreb, Rijeka: 630 kn;
Osijek, Sl. Brod, Split, Šibenik: 760 kn.