Francuska, Isola
Centar grada

Chalet izgrađen u kamenu i drvetu u tradicionalnom alpskom stilu s prekrasnim pogledom na dolinu i Nacionalni park Mercantour. Nalazi se u neposrednoj blizini skijališta (100 m), centra mjesta sa brojnim trgovinama i restoranima.

Trosobni chalet za 8-10 (95 m2) – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, mezanine sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinja (hladnjak, el štednjak, mikrovalna pećnica, perilica posuđa), TV, DVD, kamin, perilica rublja, dva TWC-a (jedan sa tušem, drugi sa kadom), kupaonica sa tušem, odvojeni WC, balkon.

Četverosobni chalet za 8-12 (108 m2) – dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, tri spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, spavaća soba sa dva odvojena kreveta, mezanine sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinja (hladnjak, el štednjak, mikrovalna pećnica, perilica posuđa), TV, DVD, kamin, perilica rublja, dva TWC-a (jedan sa tušem, drugi sa kadom), dvije kupaonice sa tušem, odvojeni WC, balkon.