Francuska, Valfrejus
3
Ski in - Ski out

Rezidencija mještena nekoliko koraka od središta Valfréjusa i svega 30m. od ski staza. Résidence Les Chalets de la Ramoure*** zavest će vas svojom udobnošću i tipičnim savojskim stilom. Odmaralište nudi grandioznu panoramu svim ljubiteljima planina. Idealno smještena u podnožju padina, ova rezidencija vam obećava zabavan boravak.

Za vaše dobro raspoloženje, Residence la Turra, udaljena 100 metara, nudi grijani vanjski bazen s panoramskim pogledom na planine, kao i wellness zonu sa saunom. U ponudi je i usluga pekare. U svom smještaju pronaći ćete grijane ormariće za skije.

Studio kabina za 4 osobe (cca. 23m2): Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, opremljena čajna kuhinja (električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), kabina s krevetom na kat za 2 osobe. Kupaonica i WC, televizor. Neki apartmani imaju balkon.
Dvosobni apartman za 4 osobe (cca. 26 m2): Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, opremljena čajna kuhinja (električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), soba sa bračnim krevetom, kupaonica i WC. Neki apartmani su pogodni sa ljude sa reduciranom mobilnošću.Neki apartmani imaju balkon.
Trosobni apartman za 6 osoba (cca. 37 m2): Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, opremljena čajna kuhinja (električna ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster), soba sa bračnim krevetom, cabine sa krevetom na kat, kupaonica i WC. Pojedini apartmani su duplex. Neki apartmani imaju balkon.