Francuska, Serre Chevalier
Paket aranžmani

Residence Les Chalets du Jardin Alpin, nalazi se na 300 m od žičare Pontillas, 600 m od trgovačkog centra i 800 m od francuske ski škole (ESF). Šarm ovog smještaja je u njegovom fantastičnom položaju smještenom na području Villeneuve La Salle na visini od 1400 m. Naselje i okolica nude brojne sportske aktivnosti, a centar mjesta apr s ski ponudu: restorane, barove, razne prodavaonice. Mjesto nudi savršen ambijent za obiteljski odmor.

Apartmani:
Studio za 3 (26 m2): Dnevni boravak s ležajem na razvlačenje za dvije osobe. Dodatan ležaj za jednu osobu. Kuhinska niša s kuhalom za vodu, tosterom, perilicom posuđa, mini pećnicom, kuhalom. Kupanica i wc odvojen.
Studio za 4 (28 m2): Dnevni boravak s ležajem na razvlačenje. Čajna kuhinja s kuhalom za vodu, tosterom, perilicom posuđa, mini pećnicom, kuhalom. Spavaći prostor sa krevetima na kat za dvije osobe. Kupaonica i wc odvojen.
Trosobni za 6 (45 m2): Dnevni boravak s ležajem na razvlačenje. Čajna kuhinja s kuhalom za vodu, tosterom, perilicom posuđa, mini pećnicom, kuhalom. Kupaonica s kadom. Odvojeni WC. Terasa. Razina 1: spavaća soba s balkonom, bračni krevet (160). Spavaća soba s krevetom za 1 osobu, krevet na kat.
Četverosobni za 8 (58 m2): Dnevna soba. Kuhinja s aparatom za kavu, perilicom posuđa, kuhalom, hladnjakom. Kupaonica s kadom, tušem. Terasa. Razina 1: Spavaća soba s krevetom za 1 osobu, krevet na kat. Spavaća soba s bračnim krevetom (160). Razina 2: Spavaća soba s bračnim krevetom (140), krevet za jednu osobu, tuš kabina.