Bosna i Hercegovina, Jahorina
Parking Internet Za obitelji

Locirani na 1960m nadmorske visine i samo 70m od centralne ski staze Poljice. Objekat posjeduje 4 deluxe apartmana, centralno digitalno grijanje, konstantno toplu vodu, kamine, besplatan wifi, besplatno korištenje drva za kamine, besplatne sanke za najmlađe, krevetac za najmlađe te posebne popuste samo za naše goste, goste MPM Deluxe Apartmana na Jahorini.

Silver Apartman (70 m2): Apartman je dvoetažni sa galerijom za spavanje i zbog komoditeta namjenjen je za 4 osobe ili za obitelj sa 2 ili više djece. U potpunosti je opremljen ručnicima, badem mantilima, LCD TV, besplatnim wifi, kablovskom, mašinom za suđe i IC saunom.

Creamy Apartman (70 m2): Apartman je dvoetažni sa galerijom za spavanje i zbog komoditeta namjenjen je za 4 osobe ili za obitelj sa 2 ili više djece. U potpunosti je opremljen ručnicima, badem mantilima, LCD TV, besplatnim wifi, kablovskom, mašinom za suđe i IC saunom.

Relaxing Apartman (90 m2): Ovaj apartman na Jahorini vam dopušta da boravite sa onima koje najviše volite jer je isti namjenjen za 6 odraslih osoba. U potpunosti je opremljen ručnicima, badem mantilima, LCD TV, besplatnim wifi, kablovskom, mašinom za suđe i kamin salonom od 50 m2.

Cosy Apartman (50 m2): namjenjen za 2 ili 4 osobe , sinonim udobnosti, jer centralno mjesto zauzima veliki kamin uz šank gdje se sa najmilijima možete opustiti uz dobru časicu vina. Ovaj aparmtan jedini ima poseban ulaz u prizemlju sa trijemom površine oko 25m2 koji Vam pruža ugođaj jedinstvenog planinskog prizora kako ljeti tako i zimi.