Francuska, La Plagne
4
Internet
Sastoji se od nekoliko velikih drvenih chaleta, neposredno uz skijaške staze, u blizini dućana. Od sadržaja: sauna i hammam, ormarići za ski opremu, besplatan Wi-Fi u prostoru recepcije. Svi apartmani umaju potpuno opremljenu kuhinjsku nišu (štednjak, frižider, mikrovalna pećnica, perilica posuđa):

Dvosobni za 5 osoba (41-46 m2 )
– dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, dodatni krevet u dnevnoj ili spavaćoj sobi, kuh. niša, kupaonica i WC.
Dvosobni za 6 osoba (41-52 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, prostor s 2 kreveta na kat ili krevetom na izvlačenje za 2 osobe, kuh. niša, kupaonica, odvojen TWC.Dvosobni cabine za 7 osoba (60-62 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe i odvojenim krevetom, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat ili 2 odvojena kreveta, kuh. niša, kupaonica, odvojen TWC
Dvosobni cabine za 8 osoba (70-77 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat ili 2 odvojena kreveta, prostor s 2 kreveta na kat, kuh. niša, kupaonica, odvojen TWC.
Trosobni cabine za 10 osoba (74-86 m2 ) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe, 1 ili 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, cabine s 2 kreveta na kat ili 2 odvojena kreveta, prostor s 2 ili 4 kreveta na kat, kuh. niša, kupaonica, odvojen WC i 2 tuš-sobe.
Peterosobni duplex za 12 osoba (118-122 m2 ) – dnevno spavaća soba s 2 kreveta na izvlačenje za 2 osobe(ili jedan krevet na izvlačenje za 2 osobe i cabine s 2 kreveta na kat), 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, 2 spavaće sobe s po 2 odvojena kreveta, kuh. niša, kupaonica, odvojen WC i 2 tuš-sobe