Italija, Passo Tonale
4
Parking Wellness Internet Ski in - Ski out
Položaj: u Pontedilegnu; cca 150m od žičare
U apartmanskoj kući: recepcija, bar, wellness (unutarnji bazen, dječji bazen, sauna, jacuzzi, turska kupelj, infracrvena sauna, zona za opuštanje), dječja igraonica, internet kutak, spremište za skije, parkiralište. U apartmanima: sat TV, sušilo za kosu, Wi-Fi (besplatno).
Posteljina i ručnici uključeni u cijenu. U većini apartmana balkon ili terasa/vrt.
1/2-3 MONO: jednosobni apartman; dnevni prostor, opremljena kuhinja, kauč na razvlačenje za jednu osobu, francuski ležaj, kupaonica.
1/3-4 BILO: dvosobni apartman; dvokrevetna soba, dnevni prostor s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, francuski ležaj, opremljena kuhinja, kupaonica.
1/4-6 TRILO: trosobni apartman; dvokrevetna soba, soba s krevetima na kat, dnevni prostor s ležajem za jednu osobu, francuski ležaj, opremljena kuhinja, kupaonica.
1/4-6 TRILO FAMILY: trosobni apartman; 2 dvokrevetne sobe, prostrani dnevni prostor s kaučem na razvlačenje, kupaonica.

LICENCIRANA  ŠKOLA SKIJANJA /DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU 5.1.-12.1. • Škola skijanja organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina. Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja. 6- dnevna poduka u terminu 5.1.-12.1. u trajanju od 10-14 sati (uključena pauza od 30 min. u školi skijanja odnosno cca 45 min. u dječjem vrtiću na snijegu) DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU – za djecu od 4 do 5 godina starosti • Dječji vrtić na snijegu je dio obuke skijanja i funkcionira na isti način kao škola skijanja s time da je rad prilagođen uzrastu polaznika. Za sudjelovanje u obuci djeci je potrebna kompletna oprema.. • Početak škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu: 6.1. Škola skijanja/dječji vrtić s početkom u 10,00 sati na platou početka talijanjske škole skijanja- iza ureda talijanske škole skijanja-Scuola Italiana di Sci Tonale-Presena, via Nazionale 1, Passo Tonale Cijena škole skijanja 1.495 kn Cijena dječjeg vrtića na snijegu 1.595 kn