Italija, San Martino di Castrozza

Rezidencija Adler nalazi se u gornjem dijelu grada, na panoramskom i mirnom položaju, 300 metara od centra i žičare Colverde-Rosetta, nekoliko koraka od stanice ski busa za staze Tognola i Ces: pravi park do zimi skijati, a ljeti istraživati! Infracrvena sauna uključena u cijenu.

Uključene usluge: potpuno opremljena kuhinja, štednjaci, perilica suđa, sef. Dnevni boravak s TV-om, telefonom, kupaonica sa sušilom za kosu i jacuzzi tušem. Praonica kupaonica i kreveta. Zajamčene usluge, parking, besplatni WiFi.

U svakom apartmanu pronaći ćete: besplatni WiFi, TV ravnog ekrana (digitalni i satelitski) u dnevnom boravku i svakoj spavaćoj sobi, električni štednjak sa staklokeramičkom pločom, električna pećnica. mikrovalna pećnica, perilica suđa, kompletan set lonaca, posuđa i pribora za jelo, sušilo za kosu u svakoj kupaonici, kvalitetna posteljina za spavaće sobe, kupaonice, kuhinje.
Promjena kupaonskog i kuhinjskog rublja sredinom tjedna za jednotjedne boravke, potpuna promjena nedjeljom za dvotjedne boravke.

Bilo 2/4 kreveta: Dvosobni apartman za 2 do 4 osobe koji se sastoji od dnevnog dijela s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, čajne kuhinje odvojene od dnevnog dijela, spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s prozorom i hidromasažnom tuš kabinom, terase s pogledom na planinu.

Trilo 4/6 kreveta: Trosobni apartman za 4 do šest osoba koji se sastoji od velikog dnevnog dijela s kuhinjom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe, spavaće sobe s bračnim krevetom, druge spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s prozorom i hidromasažnom tuš kabinom, terase s pogledom na planinu