Italija, Madonna di Campiglio
4

Apartmanska zgrada Residence Antares nalazi se u centru mjesta Madonne di Campiglio, u samom podnožju skijaške staze Miramonti i na 100 m od drugih ski liftova. U blizini se također nalaze supermarketi, restorani, barovi, pizzerija, ljekarna, frizer, najam ski opreme… Svi apartmani imaju dnevnu uslugu čišćenja (ne uključujući posuđe i kuhinju), korištenje posteljine i ručnika, digitalni TV, sušilo za kosu, posuđe, pristup WiFi…

Apartmani:

Studio za 3 osobe – dnevna spavaća soba bračnim ležajem i ležajem na izvlačenje za jednu osobu, prostor za blagovanje, kuhinjska niša odvojena pregradom, TWC.

Studio za 4 osobe – spavaći prostor sa bračnim ležajem odvojen pregradom, dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dvije osobe, prostor za blagovanje, kuhinjska niša, TWC, sa ili bez balkona.

Dvosobni za 4 osobe – spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor sa sa dva odvojena ležaja i pregradom, blagovanica i kuhinjska niša odvojene pregradom, TWC, sa ili bez balkona.

Dvosobni za 5 osoba – spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor sa sa dva odvojena ležaja i pregradom, dnevni boravak sa blagovanicom i ležajem na izvlačenje za jednu osobu, kuhinjska niša odvojena pregradom, TWC, sa ili bez balkona.

Smjer:
Zagreb – Ljubljana – Fernetiči – Venecija – Verona – Trento – Mezzolombardo – Cles –Madonna di Campiglio (udaljenost 635 km od Zagreba)