Italija, Alta Badia
3
Parking Wellness Za obitelji

Ova apartmanska kuća smještena je u prekrasnom selu San Cassiano, ima idealan položaj samo 5 minuta hoda od centra, oko 1 km od ski-lifta.
Na raspolaganju: jedno vanjsko parkiralište, usluga spremišta za skije uključena u cijenu, direktno kod žičare u San Cassianu.

Rezidencija ima udoban mali wellness prostor sa sobom za opuštanje, saunom i teretanom.
MEĐUTIM: u slučaju nepredviđenih događaja koji uključuju daljnja velika povećanja troškova energije, wellness centar može biti podložan ograničenjima ili potpunom zatvaranju. Nažalost, ova situacija ne daje pravo na besplatno otkazivanje ili smanjenje cijene noćenja. Dnevno pospremanje apartmana je uključeno u cijenu.

Jednosobni apartman za 2 osobe, M7: oko 28m², II kat (posljednji kat). Udoban dnevni boravak s kaučem za spavanje, čajna kuhinja, kreveti na kat, 1 kupaonica s tušem, bez balkona.
Dvosobni apartman (2-4 osobe), B3; oko 34m², I. kat. 1 spavaća soba s bračnim krevetom, udoban dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, čajna kuhinja, 1 kupaonica s tušem, balkon.
Dvosobni apartman (2-4 osobe), BB
: oko 40m², II kat., 1 spavaća soba s bračnim krevetom, udoban dnevni boravak s kaučem za razvlačenje za 2 osobe, čajna kuhinja, 2 kupaonice s tušem, balkon.
Trosobni apartman (4-6 ležaja), ST4; oko 50m², podrum, terasa s pogledom. 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu (+ krevet na razvlačenje; ako se izvuče, čini jedinstvenu cjelinu s jednim od kreveta za jednu osobu u sobi), udoban dnevni boravak s kaučem na razvlačenje veličine queen size, čajna kuhinja , 2 kupaonice, jedna s kadom, a druga s tušem.
Trosobni apartman (4-6) ležaja, T2: oko 50m², prizemlje. 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s krevetima na kat (gornji krevet se izvlači), svijetli dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, čajna kuhinja, 2 kupaonice jedna s kadom, a druga s tušem, balkon.
Trosobni apartman 4(6) ležaja, T5: oko 50m², I. kat. 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s krevetima na kat (gornji krevet se izvlači), svijetli dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, čajna kuhinja, 2 kupaonice s tušem, balkon.