Francuska, Les 2 Alpes
4

Luksuzna rezidencija s autentičnim karakterom smještena je u živahnoj četvrti u središtu Les 2 Alpes. Smještena je u blizini gondole ‘Du Diable’ i u blizini barova, restorana, trgovina i drugih zabavnih sadržaja. Odlično opremljeni i prostrani apartmani.

U svim apartmanima: opremljena kuhinja (pećnica i mikrovalna pećnica, perilica posuđa, aparat za kruh, aparat za kavu), dnevni boravak s LCD TV -om, udobne spavaće sobe, kupaonica i balkon. Posteljina i ručnici uključeni u cijenu.

Dvosobni cabine za 4 osobe (38 m2): dnevni boravak sa sofom, soba sa bračnim krevetom, odvojeni dio (cabine) sa krevetom na kat, kupaonica, odvojeni WC.

Četverokrevetni apartman za 6 osoba (86 m2): soba sa bračnim krevetom, soba sa 2 odvojena kreveta, soba sa krevetom na kat, kupaonica, odvojeni WC.

Peterosobni apartman za 12 osoba (128 m2): 2 sobe sa 2 odvojena kreveta, soba sa bračnim krevetom, soba sa krevetom na kat, cabine sa krevetom na kat, odvojeni spavaći prostor sa krevetom na kat, kupaonica, odvojeni WC.